SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evren'e Şeker Yaramadı!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'dan, sözleşmesi devam etmesine rağmen "olaylı" ayrılan Evren, 2. Lig B'nin "yıldız topluluğu" Şekerspor'da, süresiz kadro dışı bırakılan futbolcular arasında yeraldı.

Geçtiğimiz sezon ara transferde Ankaragücü'nden alınan, Malatyaspor'la 1 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen, takımın küme düşmesinin ardından, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle kulübü federasyona şikayet ederek, sözleşmesinin tek taraflı feshini sağlayan Evren Turhan, 2. Lig B grubunda yer alan ve "yıldız" transferleriyle büyük sansasyon yaratan Şekerspor'a gitmişti. "Sorun yarattığı" dönemde Malatyaspor yöneticileri, Evren'in telefonlarına çıkmadığını belirtirken, eski yöneticilerden İlhan Kavuk, Evren ve onun gibi hareket eden Mustafa Özkan'la ilgili olarak, "para için yapıyorlar" demişti.

Lig mücadelesinde "çok kötü" sonuçlar alan Şekerspor'un yaptığı operasyonla aralarında Sergen Yalçın, Ahmet Dursun, Ahmet Yıldırım ve Evren Turhan'ın da yeraldığı 5 futbolcu süresiz kadro dışı bırakıldı.

Bu futbolcularla ilgili olarak, İHA'nın Ankara mahreçli olarak, 27 Eylül günü servise koyduğu haber şöyle:

"..Etimesgut Şekerspor Kulübü Başkanı Hızır Demir, yıldız futbolcular Sergen Yalçın, Ahmet Dursun, Ahmet Yıldırım, Evren Turhan ve Tamer Tuna'nın süresiz kadro dışı bırakılmaları ile ilgili yaptığı açıklamada, bu futbolcuların yıldız futbolculukların yanına amatör ruhu da eklemeleri gerektiğini belirterek, takıma girmek için gerekenleri yaptıkları zaman affedileceklerini söyledi.

Etimesgut Şekerspor'da yıldız futbolcular Sergen Yalçın, Ahmet Dursun, Ahmet Yıldırım, Evren Turhan ve Tamer Tuna Çanakkale Dardanelspor maçı öncesi süresiz kadro dışı bırakıldı. Yıldız futbolcular, 1-1 sona eren Çanakkale Dardanelspor maçını tribünden izledi. Maçın ardından stadı birer birer terkeden yıldız futbolcular Sergen Yalçın, Ahmet Dursun ve Ahmet Yıldırım, kendilerine uzatılan mikrofonlara açıklama yapmaktan kaçındı. Kadro dışı bırakılan bir diğer oyuncu Tamer Tuna ise, kendilerine bilidirenler doğrultusunda çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Tamer Tuna, yeni bir takıma tranfser oldukları için bir geçiş dönemi yaşadıklarını ve bunun başarılı olmalarını engellediğini belirtti.

Etimesgut Şekerspor Kulübü Başkanı Hızır Demir ise, futbolcuların gerekenleri yapmaları durumunda yeniden takıma geri döneceklerini belirterek, "Futbolcular kendilerine verilen idman programını uygularlarsa, teknik direktörün dediklerini yaparlarsa takıma dönebilir. Futbolcularımız çok iyi futbolcular. Ama 'Ben yıldız futbolcuyum, maçı alırım' mantığıyla maç kazanılmaz. Yıldız futbolcu da olsan amatör ruhla mücadele etmen gerekiyor. Bu takımda antrenmanını en iyi şekilde yapan ve en iyi şekilde mücade eden futbolcu yıldız da olsa, 17 yaşında da olsa bu takımda forma giyer" diye konuştu.

Etimesgut Şekerspor ile ilgili planlarında hiçbir sapmanın olmadığını kaydeden Hızır Demir, "Biz bu yola çıktık. Şerkespor yoluna devam edecek. Eğer Şekerspor'un başarılı olmasının önündeki engel bensem ben de giderim. Biz Şekerspor projesinden vazgeçmedik" ifadelerini kullandı. Hızır Demir, teknik direktör Bahri Kaya'nın 1 hafta aradan sonra yeniden takımın başına geçmesini ise, "Bahri Kaya 1 hafta dinlenmiş oldu" sözleriyle değerlendirdi.b"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız