SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Extacy ve Esrar Operasyonu..

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi'ne yapılan ihbarda, akşam 20.00 sıralarında Dilek Kasabası'na taksiyle giden bazı şahısların uyuşturucu temin ettikleri bildirilince başlatılan operasyonda, Extacy diye bilinen uyarıcı hap ile bir miktar esrar ele geçirildi, 1 kişi tutuklandı.

44 T 0752 plakalı taksi içerisinde bulunan şahısların, Dilek'ten temin ettikleri uyuşturucuyu Malatya'da pazarlayacakları yolundaki ihbar üzerine harekete geçen polis ekibi, aracı 23.00 sıralarında Kömür Tevzi kavşağında durdurdu. A.S. yönetimindeki takside yapılan aramada Hasan D.adlı şahsın üzerinde ve araç içerisinde toplam 399 gram esrar ile 11 adet Extacy adlı satışı, kullanımı yasak olan uyarıcı hap bulundu. Hasan D., polise verdiği ifadede, esrarı Kasım Y. adlı şahıstan, hapları ise Adanalı Cumali olarak bilinen bir şahıstan aldığını söylerken, taksi sürücüsü A.S., olayla ilgisinin bulunmadığını, Hasan D.'yi tanıdığını ve 25 YTL karşılığında Dilek Kasabası'na gittiğini söyledi.

Adliyeye verilen şahıslardan taksi sürücüsü A.S. serbest bırakılırken, Hasan D.adlı şahıs tutuklandı. Polis, Kasım Y.adlı şahsı ise arıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız