SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eyleme Gidemediler

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:07:40
Eyleme Gidemediler
A- A+ PAYLAŞ
Malatya'dan eyleme katılmak üzere Ankara'ya gitmek isteyen KESK üyeleri, kendileri taşıyacak otobüsün belgesinin eksik olması nedeniyle yola çıkamadı. 
 
KESK'e bağlı sendika üyeleri Paşaköşkü Caddesi üzerinde toplanarak Ankara'ya gitmek istedi. Ancak KESK'in tutmuş olduğu otobüsün şehirlerarası özel yolcu taşıması için olması gereken D2 belgesi olmayınca üyeler yola çıkamadı. Paşaköşkü Caddesi'ni bir süre yola kapatarak, türkü eşliğinde halay çeken KESK üyeleri, eylemlerini saat 23.45'e kadar sürdürdü. Zaman zamanda slogan attan KESK üyeleri eylemleri sırasında Emniyet, Paşaköşkü Caddesi'nin giriş ve çıkışını trafiğe kapattı. KESK yöneticileri ile görüşen emniyet görevlileri, gürültüden dolayı 155'e çok sayıda şikayet ihbarının geldiğini söyleyerek, sessiz bir şekilde beklemelerini ve yolu açmalarını istedi. KESK üyeleri daha sonra kaldırıma çıkarak, D2 belgesi olan yeni bir otobüs bekledi. Ancak yeni otobüs gelmeyince, KESK üyeleri Ankara'ya gitmekten vazgeçti. Engellendiklerini söyleyen KESK üyelerine emniyet görevlileri, "D2 belgesi olan bir otobüs gelsin, yola çıkmanızda herhangi bir sorun yoktur. Gidebilirsiniz" dedi. Eğitim-Sen Şube Başkanı ve KESK Dönem Sözcüsü Ali Ekber Baytemur, yaşadıkları engellemeden dolayı, eylemlerini Malatya'da sürdüreceklerini ifade etti. KESK üyeleri, daha sonra sessizce dağıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız