SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eylemimiz 10 Ekim'de"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:09:37
A- A+ PAYLAŞ

Genç Memur Sen Malatya İl Temsilcisi Oğuz Güçlü, Malatya’da 10 Ekim Perşembe günü ‘Gençler Darbeye Direniyor’ temalı bir eylem düzenleyeceklerini açıkladı.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Güçlü, “Genç Memur-Sen kamuda çalışan, üniversite öğrencisi ve lise öğrencilerine yönelik çalışmaları olup yaş sınırı 35 ve altıdır. Genç Memur-Sen örgütlenmesinde, demokratik yönetişim ve katılımcılığı esas alan bir modeli ilke edinmiştir. Tüm gençlik kuruluşlarına çatı kuruluş olma amacındadır. Teşkilatlanmalarımız, kucaklayıcı, birleştirici ve ötekileştirmeyen bir anlayış temel ilke edinerek yapılanmaktadır. Memur Sen il temsilciliği bünyesinde kurulan Genç Memur-Sen olarak, teşkilatlanma çalışmalarıyla beraber gençlere yönelik birçok proje yapmayı amaçlıyoruz. Bu etkinliklerimizin temel amacı milletle ve değerleriyle barışık, kültür ve medeniyet değerlerimizin inşasını mesele edinen, daha büyük, daha güçlü, daha huzurlu, daha demokratik bir Türkiye hayali kuran, hayalden öte bunu aksiyona dönüştüren gençler yetiştirmek. Bu yönde çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Çalışmalarımızda başta sivil toplum Kuruluşu’nun gençlik örgütleriyle ve ilimizin bütün yöneticileriyle istişare ve diyalog içerisinde olacağız” şeklinde bilgi verdi.

Genç Memur Sen Malatya İl Temsilcisi Oğuz Güçlü, Malatya’da düzenleyecekleri eylemle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “R4BİA direnişinin 100. gününde tüm yurtta Genç Memur-Sen öncülüğünde ‘Gençler Darbeye Direniyor’ temalı bir eylemimiz olacaktır. 10 Ekim Perşembe günü saat 12:00 - 13:00 arasında gerçekleşecek olan eylemimizin Malatya ayağında, Merkez Kız Meslek Lisesi önünden yeni camii meydanına kadar yürüyüş yapılacaktır. Yeni Camii meydanında basın açıklaması ile R4BİA direnişinin 100. gününde tüm Mısırlı kardeşlerimizin yanında onların bu haklı davalarında darbeye karşı direnişlerinde sonuna kadar destek olduğumuzu haykıracağız. Bu nedenle ilimizdeki tüm siyasi parti, sivil toplum kuruşlarının gençlik teşkilatları ve halkımızı ‘Gençler Darbeye Direniyor’ adlı etkinliğimize davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız