SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eymir Köyünden Akın'a Teşekkür

A- A+ PAYLAŞ

Arguvan Eymir Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Belediye Başkanı Cemal Akın’a, Eymir Köyü’ne yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi sundu.

28 Aralık 2005 Çarşamba günü Belediye Başkanı Cemal Akın’ı makamında ziyaret eden Eymir Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Ayaz, Eymir Köyü Muhtarı Abdullah Tatar ve dernek yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkan’ı Akın’a Eymir Köyü’nün gelişmesi, güzelleşmesi konusunda yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, teşekkür plaketi sundu.

Akın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Malatya’ya ve hizmeti aksatmadan, çevre belde ve köylerin kendilerine iletilen sorunları konusunda duyarlı olduklarını ve belediye imkanları dahilinde katkı sunmaya çalıştıklarını söyledi. Eymir Köyü’nün sosyal yardımlaşma ve köyün kalkındırılması konusunda örnek bir dayanışma sergilediğini kaydetti ve Dernek Başkanı Hasan Ayaz, Muhtar Abdullah Tatar ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden ve sundukları plaketten dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Eymir Köyü Muhtarı Abdullah Tatar, Belediye Başkanı Cemal Akın’a, Eymir Köyü adına teşekkür plaketini verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız