SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS 1.96'lık Kaleciyle Anlaşmaya Yakın

0
Güncellendi - 2017-06-13 17:40:45
EYMS 1.96'lık Kaleciyle Anlaşmaya Yakın
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de kalıcı olmak için transfer çalışmalarında titiz davranan Evkur Yeni Malatyaspor, Beninli kaleci Fabien Farnolle ile prensipte anlaştı. Sarı siyahlıların görüşmelerde büyük bir yol kat ettiği ve Beninli kaleciye imza attırmaya yakın olduğu öğrenildi.

Süper Lig’de ilk sezonunu geçirecek olan Evkur Yeni Malatyaspor’da her mevkie oyuncu almak için çalışmalar sürüyor. Sarı siyahlılar, Fransa Bordeaux doğumlu Beninli kaleci Fabien Farnolle ile büyük oranda anlaşma sağladı.

33 yaşında ve 1,96 metre boyundaki kaleci, Fransa Ligue 2’de 2012 yılında en iyi kaleciler arasında finale kalmıştı.

Fransa Ligue 2 takımlarından Le Havre takımında forma giyen Farnolle ile prensip anlaşmasına varan sarı siyahlıların, Beninli kaleciye imza attırmaya yakın olduğu belirtildi.

Kulüp basın sözcüsü Erdal Gündüz Beninli kaleci Fabien Farnolle ile görüştüklerini ancak henüz bir anlaşma imzalamadıklarını kaydetti.

Gündüz, Farnolle ile görüşmelerin devam ettiğini, anlaşma olması halinde kamuoyu ile paylaşacaklarını belirtti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • mehmet (6 yıl önce)
    İyi transfer değil videolarını izledim.Doğru dürüst tuttuğu bir top yok.Küme düşmek istemiyorsak en önce iyi bir kaleci alacağız.Takımında hiç oynamamış veya kadroya girememiş oyuncularla değil.Takımın parasını boşuna harcamayın adam akıllı transfer yapın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur (6 yıl önce)
    Ya nerede futboldan anlamayan var burada yorum yapıyor biri yazmış,fabien farnolle 2 yıldır boşta imiş,oynamıyormuş falan filan adam geçen sezon full oynamış neredeyse her maç kalesini korumuş oynadığı takımın.Gelelim yeni malatyaspor'a ali dere berbat bir transfer tam '' nereden çıktı bu adam '' denilecek cinsten..Faslı golcü ise iş yapar tam bir pivot santrafor teknik adam tercihi ise doğru gibi duruyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat (6 yıl önce)
    Atikler Konyaspor'un orta saha oyuncusu Ali ile anlaşılmış.Çok iyi transfer.Hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • nüvit topaloğlu (6 yıl önce)
    Bütün transferleri bonservissiz, son iki yıl kulüpsüz. Muhtemelen yıllık 100 bin euroya alınmıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mucahit Aslan (6 yıl önce)
    Hayirli olsun Guzel bi transfer
    0
    0
    Yanıtla