SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS 11'inci Galibiyetini Aldı

A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Ligin 20’nci haftasında İstanbul’da Denizlispor ile oynadığı karşılaşmayı 3-1 kazanan Evkur Yeni Malatyaspor, ligdeki 11’nci galibiyetini alırken, puanını 37’ye yükseltti.

Malatya İnönü Stadı’nda ‘maç oynanamaz’ raporunun ardından Denizlispor ile İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena’da karşılaşan sarı kırmızılılar, mücadeleyi Dialiba, Pereira ve Ayite’nin golleriyle 3-1 kazanarak, önemli bir galibiyet aldı. Deplasmanda 5 maçtır yenilmeyen Denizlispor karşısında özellikle ikinci yarıda iyi bir futbol ortaya koyan Malatya ekibi, ligdeki 11’nci galibiyetini aldı.

AYİTE GOLLE ‘MERHABA’ DEDİ

Sarı kırmızılıların, Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor’dan devre arasında transfer ettiği forvet oyuncusu Jonathan Serge Folly Ayite, Denizlispor karşılaşmasında ilk 11’de sahaya çıktı. Ayite ile birlikte hücum etkinliği daha da artan sarı kırmızılar, Denizlispor karşısında önemli gol pozisyonlarına girdi.

Antalya kampına sonradan katılan ve kısa sürede takıma uyum sağlayan Ayite, takım arkadaşlarına orta alanda da yardım ederek, takımını hücuma kaldırdı.

Maçın 72’nci dakikasında Caner’in sağdan ortasına iyi yükselen golcü futbolcu, kafayla topu uzak köşeye gönderdi ve ilk maçında ilk golünü atmış oldu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Hedef 60 puan az kaldı şampiyonluğa
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (7 yıl önce)
    İlaç gibi geldi ayite
    0
    0
    Yanıtla