SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS 13'üncü Haftaya 13'üncü Sırada Giriyor

0
Güncellendi - 2017-11-21 03:10:42
EYMS 13'üncü Haftaya 13'üncü Sırada Giriyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'in 12. haftası, Pazartesi akşamı oynanan Kardemir Karabükspor- Kasımpaşa maçıyla tamamlanırken, haftayı yenilgiyle geride bırakan Galatasaray, averajla liderliğini sürdürdü. 12. haftada, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a 1-0 mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor ise 11. sırada girdiği 12'nci haftayı 13. sırada tamamladı.

SONUÇLAR VE PUAN CETVELİ

Süper Lig'de 12. hafta, Kardemir Karabükspor-Kasımpaşa maçıyla sona erdi. Kasımpaşa, Kardemir Karabükspor deplasmanından 2-0 galip ayrıldı. Ligin zirvesini ilgilendiren mücadelede Medipol Başakşehir, ağırladığı Galatasaray'ı 5-1 yenerek rakibiyle puanını eşitledi. 26 puanı bulunan Galatasaray, gol averajıyla Medipol Başakşehir'in önünde liderliğini korudu. Beşiktaş, seyircisi önünde karşılaştığı Teleset Mobilya Akhisarspor ile 0-0 berabere kaldı. Trabzonspor'un Osmanlıspor'u 4-3, Fenerbahçe'nin de Demir Grup Sivasspor'u 4-1'lik skorlarla geçtiği haftayı, Evkur Yeni Malatyaspor 1-0'lık A.Alanya mağlubiyetiyle geçti.

Süper Lig'in 12. haftasında alınan sonuçlar:

Beşiktaş-Teleset Mobilya Akhisarspor: 0-0

Bursaspor-Göztepe: 0-0

Atiker Konyaspor-Antalyaspor: 1-1

Medipol Başakşehir-Galatasaray: 5-1

Aytemiz Alanyaspor-Evkur Yeni Malatyaspor: 1-0

Gençlerbirliği-Kayserispor: 1-2

Trabzonspor-Osmanlıspor: 4-3

Fenerbahçe-Demir Grup Sivasspor: 4-1

Kardemir Karabükspor-Kasımpaşa: 0-2

Bu sonuçların ardından ligde son puan durumu şöyle:

13. HAFTANIN PROGRAMI..

Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 13. haftasında 25 Kasım Cumartesi günü Malatya'da Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

13. hafta maçlarının programı şöyle:

24 Kasım Cuma:

20.00 Osmanlıspor-Gençlerbirliği

25 Kasım Cumartesi:

14.00 Göztepe-Teleset Mobilya Akhisarspor

16.30 Evkur Yeni Malatyaspor-Beşiktaş

19.30 Galatasaray-Aytemiz Alanyaspor

26 Kasım Pazar:

14.00 Demir Grup Sivasspor-Trabzonspor

14.00 Bursaspor-Kardemir Karabükspor

16.30 Kasımpaşa-Atiker Konyaspor

19.30 Antalyaspor-Fenerbahçe

27 Kasım Pazartesi:

20.00 Kayserispor-Medipol Başakşehir.

Yeni Malatya Gazetesi- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Basri Terece (6 yıl önce)
    YeniMalatyaspor için bugün iyi günler bu takım ilerleyen haftalarda ligin dibine demir atacak. Daha liglerin başlamasında 2 veya 3'cü haftasında ben buradan uyardım bu takım bu kadro ile bu ligde tutunamaz diye. Burada bana söylenmedik hakaret kalmadı hatta beni Elazığlı bile ettiler taraftar içerisinde yönetime yalakalık yapanlar yandaşlık yaptıkları yönetimi memleketlerinden daha üstün tutuyorlar halbuki başkanlar yönetimler geçicidir kalıcı olan Malatya ve memleket sevgisidir unutmasınlar. Takıma gelince kimse ne heves nede ümitlenip bu ligde kalacaklarını düşünmesinler biz bu lige misafir olarak geldik ve gidiyoruz.İllada başkan başkan diye yalakalık yapanlar kına yaksınlar memleketimin takımı düşüyor
    0
    0
    Yanıtla