SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS 14 Bin Kilometre Yol Yapacak

0
Güncellendi - 2017-06-09 04:09:36
EYMS 14 Bin Kilometre Yol Yapacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’yı Süper Lig’de temsil edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, gelecek sezon deplasmanlar için 14 bin 224 kilometre yol yapacak.

TFF 1. Lig’de sezonu ikinci sırada tamamlayarak, Süper Lig’e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor, gelecek sezon Doğu ve Güneydoğu Anadolu’yu Süper Lig’de temsil edecek.

Malatya 11 yıllık aradan sonra yeniden Süper Lig’e dönerken, sarı siyahlıları zorlu karşılaşmalar bekliyor. Süper Lig’de Beşiktaş, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe, Galatasaray, Antalyaspor, Trabzonspor, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor, Gençlerbirliği, Atiker Konyaspor, Kasımpaşa, Kardemir Karabükspor, Aytemiz Alanyaspor, Osmanlıspor Futbol Kulübü, Bursaspor, Kayserispor, Sivasspor ve Göztepe takımlarıyla karşılaşacak olan Doğu Anadolu ekibi, bu deplasmanlar için 14 bin 224 kilometre yol gidecek.

Evkur Yeni Malatyaspor’un en uzak deplasmanı bin 156 kilometreyle Manisa olurken, en yakın deplasmanı ise 246 kilometreyle Sivas olacak.

Sarı siyahlılar, 5 kez İstanbul deplasmanına gidecek. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Medipol Başakşehir ve Kasımpaşa takımlarıyla İstanbul’da karşılaşacak olan Malatya ekibi, bu deplasmanlar için 5 bin 335 kilometre yol gidecek.

Doğu Anadolu ekibi, 2 kez Ankara, 2 kez de Antalya deplasmanına gidecek.

Evkur Yeni Malatyaspor’un deplasman yol mesafeleri şöyle:

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Medipol Başakşehir ve Kasımpaşa maçları için İstanbul deplasmanı 1067 kilometre, toplamda 5 bin 335 kilometre.

Bursaspor karşılaşması için Bursa deplasmanı bin 26 kilometre.

Trabzonspor karşılaşması için Trabzon deplasmanı 571 kilometre.

Sivasspor karşılaşması için Sivas deplasmanı 246 kilometre.

Kayserispor karşılaşması için Kayseri deplasmanı 336 kilometre.

Göztepe karşılaşması için İzmir deplasmanı bin 145 kilometre.

Akhisar Belediye Gençlik ve Spor karşılaşması için Manisa deplasmanı bin 156 kilometre.

Osmanlıspor ve Gençlebirliği karşılaşmaları için Ankara deplasmanı 624 kilometre, toplamda bin 248 kilometre.

Antalyaspor karşılaşması için Antalya deplasmanı 916 kilometre.

Aytemiz Alanyaspor karşılaşması için Alanya deplasmanı 801 kilometre.

Atiker Konyaspor karşılaşması için Konya deplasmanı 642 kilometre.

Kardemir Karabükspor karşılaşması için Karabük deplasmanı 802 kilometre.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Rifat (6 yıl önce)
    14 bin km de dönüş, toplam 28 bin km yol yapacak desek daha doğru olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Seyyah olacağız.
    0
    0
    Yanıtla