SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS 2. Etap Kampını Tamamladı

0
Güncellendi - 2017-07-30 16:07:58
EYMS 2. Etap Kampını Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’in yeni ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Düzce’de Fenerbahçe’nin tesisleri olan Topuk Yaylası’ndaki ikinci etap kamp çalışmalarını tamamladı.

İlk etap kamp çalışmalarını Bolu Termal’de gerçekleştiren ve ilk etapta güç, kondisyon depolayan sarı siyahlılar, ardından 18 Temmuz’da başladığı Topuk Yaylası’ndaki ikinci etap kamp çalışmalarını yaptığı son çalışmayla tamamladı.

Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen sabah antrenmanı, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Yaklaşık 2 saat süren antrenmanda futbolcular kuvvet, tempolu koşu ve 5'e 2 kısa pas çalışması yaptı.

KAMP BİTTİ, TURNUVA MESAİSİ BAŞLAYACAK

Kampın tamamlanmasının ardından teknik heyet ve futbolcular izne ayrıldı. 2 Ağustos’ta Ankara’da toplanacak olan takım, 4-5 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek ve Osmanlıspor, Kardemir Karabükspor, Gençlerbirliği takımlarının yer aldığı Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD)Ankara Kupası Futbol Turnuvasına katılacak.

11 yıl aradan sonra Malatya’yı Süper Lig’de temsil edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD)Ankara Kupası Futbol Turnuvası ile birlikte Süper Lig’de yeni sezon öncesi en ciddi sınavını verecek. TSYD Kupası’yla 19 Mayıs Stadı’na vedada edilmiş olacak.

5 HAZIRLIK KARŞILAŞMASI OYNADILAR

Evkur Yeni Malatyaspor, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde 2’si Bolu Termal, 3’ü Topuk Yaylası kampında olmak üzere 5 hazırlık karşılaşması oynadı. Sarı siyahlılar, 5 hazırlık karşılaşmasının 3’ünü kazanırken, 1’inde beraber kaldı ve 1’ini kaybetti.

İlk hazırlık karşılaşmasını TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor ile oynayan sarı siyahlılar, bu mücadeleyi Ahmet Aras (3), Furkan Pekşen ve Mehmet Sak’ın golleriyle 5-0 kazandı.

İkinci hazırlık karşılaşmasını Süper Lig ekibi Kardemir Karabükspor ile oynayan Malatya ekibi, bu karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı.

TFF 1. Lig ekibi Boluspor ile Bolu Atatürk Stadı’nda bir hazırlık karşılaşması oynayan Evkur Yeni Malatyaspor, ilk yarısı 0-0 tamamlanan mücadeleyi Emanuel Dening ve Ahmet Aras’ın golleriyle 2-0 kazandı.

Dördüncü hazırlık karşılaşmasını 2. Lig ekibi Tuzlaspor ile oynayan sarı siyahlılar, bu karşılaşmadan Khalid Boutaib (2), Eren Tozlu ve Ahmet Aras’ın golleriyle 4-1 üstün ayrıldı.

Son hazırlık karşılaşmasını geçtiğimiz sezon Süper Lig’den TFF 1. Lig’e düşen Adanaspor ile oynayan Evkur Yeni Malatyaspor, Eren Tozlu’nun penaltıdan kaydettiği golle sahadan 1-1 berabere ayrıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız