SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS 2 Temmuz'da Bolu'da Toplanacak

0
Güncellendi - 2017-06-19 18:47:29
EYMS 2 Temmuz'da Bolu'da Toplanacak
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, yeni sezon hazırlıklarına 2 Temmuz’da Bolu’da başlayacak. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde başlayacak olan yeni sezon hazırlıkları çift etap şeklinde gerçekleştirilecek.

Sarı siyahlılarda daha önceden belirlenen kamp programı değişti. Daha önceden 28 Haziran’da Malatya’da toplanacağı açıklanan takım, 2 Temmuz’da Bolu’da toplanarak, yeni sezon hazırlıklarına start verecek.

Doğu Anadolu ekibi, Süper Lig hazırlıkları çerçevesinde 2 Temmuz’da Bolu’da toplanacak. 13 gün sürecek olan birinci etap kamp çalışmaları 15 Temmuz’da tamamlanacak ve takım 2 günlük iznin ardından ikinci etap kamp çalışmalarına start verecek.

İkinci etap çalışmaları kapsamında 18 Temmuz’da Topuk Yaylası’nda toplanacak olan sarı siyahlılar, 31 Temmuz’a kadar kamp çalışmalarını sürdürdükten sonra Malatya’ya dönerek, hazırlıklarına devam edecek.

KAMPTA SON KARAR VERİLECEK

Evkur Yeni Malatyaspor’da özellikle iç transferde gidecek ve kalacak futbolcularla ilgili hazırlanan listenin teknik direktör Ertuğrul Sağlam’a sunulduğu bildirildi.

Takımda ilk etapta yolların ayrılacağı futbolcular kamp programına çağrılmayacak. Gönderilmesi planlanan ve isimleri açıklanmayan bazı futbolcular ise kamp çalışmalarında denemeye alınacak. Bu futbolcularla ilgili son kararı teknik direktör Ertuğrul Sağlam verecek.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın ilk etap kamp çalışmalarının ardından ikinci etap çalışmalarına ideal kadrosuyla başlamayı planladığı ve bu konuda titiz bir çalışma yürüttüğü öğrenildi.

SAĞLAM’IN LİSTESİ TRANSFERİ HIZLANDIRACAK

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın takımda görmek istediği futbolcularla ilgili yönetime listesini sunduğu ve yönetimin İstanbul’da yaptığı istişare sonrası çalışmaları hızlandırdığı belirtildi.

Sağlam ile anlaşmadan önce 3 futbolcuyu kadrosuna katan ve görüştüğü futbolcularla prensip anlaşması yapan sarı siyahlı yönetim, bundan sonraki transfer çalışmalarını tecrübeli teknik adamın sunmuş olduğu listeye göre yapacak.

Sportif direktör Ali Ravcı ile bir araya gelen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, iç transferde gidecek ve kalacak futbolcular üzerinde çalışma yaptığı, bunun yanında da her mevki için alınmasını istediği oyuncuların listesini yönetime sunduğu kaydedildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız