SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS 2. Yarıda 12 Puan Topladı

0
Güncellendi - 2018-03-06 02:45:00
EYMS 2. Yarıda 12 Puan Topladı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, ikinci yarıda şuana kadar oynadığı 7 karşılaşmada 12 puan topladı.

Ligin ilk yarısını 22 puanda tamamlayan sarı kırmızılılar, ikinci yarıda geride kalan 7 haftalık süreçte 12 puan toplayarak, çıkışını sürdürdü. İkinci yarıda oynadığı 7 karşılaşmada 3 galibiyet, 3 beraberlik, 1’de mağlubiyet alan Evkur Yeni Malatyaspor, üs üste 2 maçını kazanırken, toplamda 4 karşılaşmada puan almayı başardı.

İkinci yarıda sadece deplasmanda Antalyaspor’a 3-1 kaybeden sarı kırmızılılar, Osmanlıspor ve Bursaspor ile 0-0, Kasımpaşa’yla da 1-1 berabere kaldı. Evkur Yeni Malatyaspor, ikinci yarıda şuana kadar Demir Grup Sivasspor ve Atiker Konyaspor’u 1-0, Kardemir Karabükspor’u ise 3-1 mağlup etti.

HAFTAYI DOKUZUNCU SIRADA TAMAMLADILAR

Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 24.haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor’u Khalid Boutaib’in golüyle 1-0 mağlup ederek, puanını 34’e yükseltti.

Ligde geride kalan 24 haftada 9 galibiyet, 7 beraberlik, 8’de mağlubiyet alan Evkur Yeni Malatyaspor, haftayı dokuzuncu sırada tamamladı. Sarı kırmızılılar, haftayı puansız kapatan Göztepe ile arasındaki puan farkını 2’ye düşürdü. Sarı kırmızılılar, ligin 25.haftasında Ligde 44 puanı bulunan ve sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor’a yenilerek, iki haftada iki mağlubiyet alan Fenerbahçe ile sahasında karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe ile Evkur Yeni Malatyaspor arasında ligde 10 puanlık bir fark bulunuyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız