SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS 21 Yaşındaki Forveti Kadrosuna Kattı

0
Güncellendi - 2017-08-18 19:20:19
EYMS 21 Yaşındaki Forveti Kadrosuna Kattı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, 21 yaşındaki forvet oyuncusu Batuhan Altıntaş’ı, satın alma opsiyonlu olarak 1 yıllığına kiralayıp kadrosuna kattı.

Bir süredir ismi Evkur Yeni Malatyaspor ile anılan 21 yaşındaki santrafor, sarı kırmızılı takıma imzayı attı. Kocaeli doğumlu 1,87 metre boyundaki genç forvet, Türkiye U21 Milli Takımı’nın da formasını giyiyor.

Almanya’da Hamburg’un formasını giyen Batuhan Altıntaş, Bursaspor’a transfer oldu. Ardından Kasımpaşa’nın formasını giyen genç golcü, Süper Lig’de son olarak Kasımpaşa ile 15 karşılaşmada 706 dakika görev alırken, 2 gol kaydetti.

Kasımpaşa’da 23 karşılaşmada 9 gol kaydeden genç santrafor, Türkiye U15, U16, U17, U18, U19, U20 Milli Takımlarında görev aldı. Genç oyuncu Türkiye U21 Milli Takımı’nın formasını giyiyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Mehmet (6 yıl önce)
    Şu komşu kardeş ilimizi yenin gelin kaplanım Ertuğrul hocam size ekibinize ve fotbolculara güveniyoruz alın macı malatya camiasını sevindirin rabbimde sizi sevindirsin puan veya puanlarla dönün en büyük evkur yeni malatyaspor istanbulda sevgiler Mehmet Yíldız
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (6 yıl önce)
    Batuhan'ın lisansından önce Yakup Alkanın lisansı yeniden Malatya'da bu iki gocüyü yakında milli takımda görürseniz şaşırmayın. Son günlerde bir çok hoca yerli futbolcu azlığından yakınıyor.Bunlar laf olsun diye edilen sözler değil.Hocamızın yerli yabancı parlatacağı çok oyuncu var takımımızda.
    0
    0
    Yanıtla
  • Antielazığ (6 yıl önce)
    Batuhan Burak Yılmaz tarzı bir oyuncu sol ayak hızlı ve etkili bizde bi patlama yaşarsa uzun yıllar Malatya'ya ve Türkiye'ye faydalı olur zaten yabancı bir forvet daha Alınacak batuhan elde iyi bir alternatif olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (6 yıl önce)
    Gs lı Yusufun oğlu çok yüksek beklenti vardı inşallah bizde başarır
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (6 yıl önce)
    Kendince,anlamsız yorumlarla takımı ti ye almaya çalışan,bu zavallılar gidin tuttuğunuz takıma destek olun.İşe yarayın.Buradan size ekmek çıkmaz.E.Malatyaspora da gücünüz yetmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • PÜTÜRGELİ (6 yıl önce)
    BURAYA OLUMSUZ YORUM YAZANLARIN %90 MALATYALI DEĞİLDİR KESİN BUNA EMİN OLUN
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    ALLAH RIZASI İÇİN ŞU FORMA STORE ADAM GİBİ KALİTEYİ ARTIRIN. PAZARDA ALDIĞIMIZ stad önünde 20 liraya sattıkları formalar daha kaliteli. 2005 te aldigim forma taş gibi hala duruyor . Bu seneki formalar içler acısı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Semih (6 yıl önce)
    Haydi büyük Malatyaspor taraftarı''Yenimalatya yaz 7979'a yolla takımına 6 tl'lik de olsa destek ol
    0
    0
    Yanıtla
  • avi veli (6 yıl önce)
    adi das işte ne bekliyordunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Daktır (6 yıl önce)
    Evkur yazıyor :) her yeni transfere 44 numaralı forma giydiriliyor. Ama forma kalitesine katılıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pütürgeli44 (6 yıl önce)
    Batuhanın sırtındaki formada 44 numara ARTUR yazıyor. Camdan yansımasına bakın. Yani futbolcu alıyosunux, ama adama özel forma yaptırmıyorsunuz. Ayıp gerçekten. Ayrıca kaliteli bir sponsor ile anlaşıp lütfen daha güzel formalar diktirin. İlk maçtaki formalar çok kalitesiz ve ucuz bi görüntü yansıtıyordu ekranlara.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dikkatli oku yazıyı arthur değil Evkur yazıyor geçen senenin flash takımı osmanlıya üç atti malatyaspor sırf eleştirmek için yorum yapmayın başkan para vardıda messi yimi almadi bir takımı nereden nereye getirdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Boş boş konuşanlar nasılda kendinizi ele veriyosunuz.eleştriyi dahi beceremiyosunuz yüzüne gözüne bulaştrıyosun.senin gibiler sessiz kalın yeter.
    0
    0
    Yanıtla