SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS 23. Haftayı Lider Olarak Geride Bıraktı

0
Güncellendi - 2017-03-07 01:37:59
EYMS 23. Haftayı Lider Olarak Geride Bıraktı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, TFF 1. Ligde ikinci sırada yeralan rakibi Sivasspor Pazartesi akşamı deplasmanda Altınordu ile yaptığı karşılaşmada 0-0 berabere kalarak 1 puanla yetinmek zorunda kalınca, 23. haftayı da lider olarak geride bıraktı.

Evkur Yeni Malatyaspor'un 'son saniye' penaltı golüyle 2-2 berabere kalarak 2 puan bıraktığı Balıkesir deplasman maçından sonra, liderlik için gözler Pazartesi günkü Altınordu- Sivasspor maçındaydı. Bu maç golsüz berabere sonuçlanınca, EYMS haftayı 2 puan farkla lider olarak geçti.

TFF 1. Ligde, geçtiğimiz Cumartesi- Pazartesi günleri arasında oynanan 23. hafta karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyle:

Bu sonuçların ardından ligdeki puan sıralaması şöyle gerçekleşti:

TFF 1. Ligde, Evkur Yeni Malatyaspor'un, 11 Mart Cumartesi günü, Malatya İnönü Stadı'nın zemininin elverişsizliği nedeniyle İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Şanlıurfaspor ile "iç saha" maçı oynayacağı 24. haftanın programı da şöyle:

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • ilyas (7 yıl önce)
    urfa ve manisa maçlarını kazandığımız taktirde (bu takımlar küme düşme potasındaki takımlar) şehir adeta elazığ maçı ile karnaval yerine döner bundan sonra her maç final. her maç da gerilim tansiyon en üst seviyede olacaktır. Çok dikkatli olmamız lazım en ufat taşkınlık bile yapılmaması lazım maçlarda. federasyonun bize yaptıkları ortada en ufak bi olayda direk ceza veriyor. Akıllı olalım ne olursa olsun yensek de yenilsek de bunun cevabını sahada takımımız, tribünde de biz taraftarlar olarak desteğimizle göstermeliyiz. niye mi eskişehir-göztepe maçlarını seyircisiz oynamak istemiyorsak bunlara dikkat edelim. Bu yolun sonu ŞAMPİYONLUK. ilk haftalardan beri diyorum bu takım bu sene şampiyon olacak diye. bunu 34.hafta sonunda da diyeceğim.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet demirhan (7 yıl önce)
    irfan hoca.2 puan ortalasıyla ilerliyoruz demişti..ama şu anda 2 puanı altında ilerliyoruz. ve urfadan 47 normali 48 yine alttayız. sonra manisayı yensek 50 tam tutturuyoruz..yani üst üste 2 galibiyet gerek. sonrası elazığ ümraniye eskişehir maçlarıda minumum kayıp gerekli.ilkyarı mağlup ettiğimiz takımlar.2.yarıda dışarda yenilmemek çok önemli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydinbaba (7 yıl önce)
    Allah bizimle beraber hakemlere rağmen ilahi adalet devam ediyor şampiyon inşallah biziz urfayi vurdukmu tamam o iş
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Artık 11 maç kaldı. Urfa maçı Başakşehir stadı full dolu olması lazım.
    0
    0
    Yanıtla