SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS 3 Haftadır Galibiyete Hasret

0
Güncellendi - 2018-09-18 02:46:08
EYMS 3 Haftadır Galibiyete Hasret
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’e güzel bir başlangıç yapan Evkur Yeni Malatyaspor, ligde geride kalan son 3 haftada galibiyet alamadı. Sarı kırmızılılar, 4 haftalık bölümde 7 puan toplayabildi.

Ligin ilk haftasında deplasmanda İzmir ekibi Göztepe’yi 3-1, ligin ikinci haftasında ise sahasında Fenerbahçe’yi 1-0 mağlup ederek, ilk iki haftada 6 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, sonraki 3 haftada hanesine sadece 1 puan yazdırabildi.

Ligde oynadığı 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik, 2’de mağlubiyet alan Evkur Yeni Malatyaspor, 5 haftalık bölümde 7 puan topladı. Ligde geride kalan 3 haftada galibiyet alamayan sarı kırmızılılar, 3 karşılaşmada 1 kez berabere kalırken, 2 karşılaşmayı ise kaybetti. Ligin üçüncü haftasında deplasmanda Kayserispor ile 0-0 berabere kalan Evkur Yeni Malatyaspor, dördüncü hafta sahasında Atiker Konyaspor’a 1-0, beşinci haftada ise deplasmanda Beşiktaş’a 2-1 mağlup oldu.

5 GOL ATTILAR, 4 GOL YEDİLER

Evkur Yeni Malatyaspor, ligde geride kalan 5 hafta sonunda rakip ağları 5 kez havalandırırken, kalesinde ise 4 gol gördü.

Fenerbahçe ve Kayserispor karşılaşmalarında kalesini gole kapatan Evkur Yeni Malatyaspor, 3 maçta ise kalesinde 4 gol gördü. Sarı kırmızılılar, Göztepe ağlarını 3, Fenerbahçe ve Beşiktaş ağlarını ise 1’er kez havalandırdı.

Lig’de gol attığı 2 karşılaşmayı kazanan Evkur Yeni Malatyaspor, sadece Beşiktaş karşılaşmasından yenik ayrıldı.

BEŞİKTAŞ’A KARŞI GALİBİYETLERİ YOK

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz sezon 4 büyüklerin korkulu rüyası olan Evkur Yeni Malatyaspor, bu sezon ligin ikinci haftasında sahasında Fenerbahçe’yi 1-0 mağlup etmişti.

Geçen sezon sahasında Galatasaray ve Trabzonspor’u yenen sarı kırmızılılar, Beşiktaş ile berabere kalarak, puan almıştı.

Beşiktaş ile 3 kez karşı karşıya gelen Evkur Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmalarda 1 beraberlik, 2’de mağlubiyet aldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Takım gelecek için endişe verici düzeyde.sadece Beşiktaş yenilgisi değil kendi sahamızdaki konya faciasınıda gözönüne alıyoruz.Chaebek ve Bautaib birbirine çalışıyor sadece.orta saha mız en kolay geçilen takım biziz.Hoca dersen mağlup durumdayken 92,dakikada oyuncu değiştiriyor.yani gidişat hiç iyi değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle katılıyorum takımda bi rehavet bir kendini birşey sanma havası yani rahatlık var yazıkk
    0
    0
    Yanıtla