SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS 3 Puan Hedefiyle Sivas'a Gitti

0
Güncellendi - 2017-08-19 02:10:48
EYMS 3 Puan Hedefiyle Sivas'a Gitti
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’in 2. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, zorlu deplasmana 3 puan için gitti.

Sivas’a hem ligdeki iyi başlangıcını sürdürmek hem de geçen yılki mağlubiyetin rövanşını almak için giden Evkur Yeni Malatyaspor’da cezalı Turgut Doğan Şahin dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Bu zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak kara yoluyla Sivas’a giden sarı-siyahlılarda moraller yerinde. Yapılan son transferlerle Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve ekibinin de keyfi yerine gelirken, Mina ve Sadio’nun Sivas’ta forma giymeyeceği öğrenildi. Osmanlıspor karşısında kazanan takımı bozmayı düşünmediği öğrenilen Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın taktik çalışmalarda da aynı kadroyu denediği görüldü.

Kalede Farnolle, savunmada Yalçın, Murat Akça, Aly Cissokho, Issam Chebake, orta alanda Azubuike, Murat Yıldırım, Dia, Eren Tozlu, Necar Barazite forvette ise Khalid ilk on birini bozmayı düşünmeyen Sağlam’ın maça ise kontrollü bir oyunla başlayacağı tahmin ediliyor. Rakibi durdurduktan sonra galip gelmek için gerekirse Dening, Pereira, Ahmet Aras gibi hamleleri yapacak Sağlam, Sadio Diallo ve Mina’nın da maçta tribünde de olsa takımla birlikte yer almasını istedi.

Cumartesi gecesi saat 21.45’te başlayacak maçı her iki takımın da geçen sezondan cezalı taraftarları izleyemeyecek.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • 44malatya (6 yıl önce)
    Sizlerde.guc.guven.var.isallah.sivasda.puan. Alirsiniz.yolunuz.acil.olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 Malatyalı kardeşim yorumunuzda bir sürü imla hatası var. Dikkat edelim yanlış anlasilmalara meydan vermeyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (6 yıl önce)
    Kalecimiz çok iyi pozisyonları iyi yorumluyor ve hamleleri yerinde ,kendine olan özgüveni oldukça fazla bu nedenle kaleyi çok fazla terk ediyor umarım bu hatalardan gool yemez .
    0
    0
    Yanıtla