SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5. Haftayı 8'inci Sırada Geçti

0
Güncellendi - 2018-09-18 03:17:11
5. Haftayı 8'inci Sırada Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Evkur Yeni Malatyaspor, yenilmesine rağmen yerinde kaldı ve beşinci haftayı 7 puanla sekizinci sırada tamamladı.

Ligde ilk iki haftada 6 puan toplayan ancak son 3 haftada sadece 1 puan kazanabilen Evkur Yeni Malatyaspor, son 2 haftada puan alma başarısı gösteremedi. Sezona muhteşem bir başlangıç yaptıktan sonra son 2 haftayı puansız tamamlayan sarı kırmızılılar, beşinci hafta sonunda 7 puanla sekizinci sırada yer aldı.

Sezona Göztepe ve Fenerbahçe galibiyetleriyle başlayan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin üçüncü haftasında deplasmanda Kayserispor ile 0-0 berabere kaldıktan sonra son iki maçında önce Atiker Konyaspor'a 0-1,  ardından da Beşiktaş’a 2-1 kaybetti. Ligde 5 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik, 2’de mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, haftayı 7 puanla sekizinci sırada tamamladı.

ÇAYKUR RİZESPOR’U KONUK EDECEKLER

Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Ligin altıncı haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Lig’de altıncı hafta karşılaşmaları 21, 22, 23 ve 24 Eylül tarihlerinde oynanacak. Evkur Yeni Malatyaspor, ligin altıncı haftasında 22 Eylül Cumartesi günü 13.30’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Çaykur Rizespor’u konuk edecek.

ALTINCI HAFTANIN PROGRAMI

Spor Toto Süper Lig’de altıncı haftada oynanacak olan karşılaşmaların programı şöyle:

21 Eylül Cuma

20.00 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-MKE Ankaragücü

20.00 Bursaspor-Medipol Başakşehir

22 Eylül Cumartesi

13.30 Evkur Yeni Malatyaspor-Çaykur Rizespor

16.00 Kayserispor-Atiker Konyaspor

19.00 Trabzonspor-Göztepe

23 Eylül Pazar

16.00 Kasımpaşa-Aytemiz Alanyaspor

19.00 Antalyaspor-Demir Grup Sivasspor

19.00 Akhisarspor-Galatasaray

24 Eylül Pazartesi

21.00 Fenerbahçe-Beşiktaş.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız