SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS 6 Futbolcuyu Gönderecek İddiası

0
Güncellendi - 2017-12-26 15:36:52
EYMS 6 Futbolcuyu Gönderecek İddiası
A- A+ PAYLAŞ

Devre arası transfer çalışmalarına başlanan Evkur Yeni Malatyaspor’da gönderilmesi düşünülen futbolcuların isimleri netleşti.

Transfer görüşmelerine dün resmen başlayan Malatya temsilcisinde ilk gündemin gönderilecek futbolcular olduğu ve bu isimlerin kimler olacağına karar verildiği belirtildi. Sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Issiar Dia, Sadio Diallo (fotoğraftaki), Fabian Farnolle, Nacer Barazite, Murat Akça ve lig devam ederken kadro dışı bırakılan Yalçın Ayhan’ı gönderme kararı alan yönetimin, bu isimleri zarar etmeden elinden çıkarmanın formülünü aradığı öğrenildi.

Bulut’tan Yalçın Ayhan için olumsuz rapor

Bu arada son günlerde affedileceği yönünde haberler çıkan defans oyuncusu Yalçın Ayhan için bu yönde bir kararın alınmasının söz konusu olmadığı belirtiliyor. Teknik Direktör Erol Bulut’un disiplinsiz davranışlarını gerekçe gösterilerek kadro dışı bırakılan Yalçın için yönetime olumlu rapor vermediği ve ikinci yarıda kesinlikle kadro düşünmediğini ilettiği ifade ediliyor.

Tecrübeli futbolcunun ise devre arasında Alanyaspor ve Osmanlıspor’dan gelen transfer tekliflerini değerlendireceği öğrenildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • BEKİR SITKI (6 yıl önce)
    MURAT AKÇA KESİNLİKLE KALMALI....İYİ TOPÇU .GENÇ ADAM..CANINI DİŞİNE TAKIP OYNAR.ALDIĞI PARANIN HAKKINI VEREN ENDER FUTBOLCULARDAN BİRİDİR.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Bencede yalçınla beraber Adem de gitmeli.Takıma katkısı yok denecek kadar az.sahada adeta misafir seyirci gibi dolaşıyor.Murat Akça ve Eren Tozlu mutlaka takımda kalmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (6 yıl önce)
    turgut doğan şahini de gönder hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (6 yıl önce)
    adem gitsin murat kalsın diğerleri doğru karar gelenler gidenleri aratmaz inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Adem BÜYÜK, oynadığı futbol çok KÜÇÜK inşallah kampta düzellirde, yoksa ...............bu halinin bir faydası yok..........
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (6 yıl önce)
    Göndermek kolay.Gelenler takıma adapte olacaklar Mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara (6 yıl önce)
    Adem de gitmeli..ağır ve isteksiz..
    0
    0
    Yanıtla
  • adem bu takımın kaliteli futbolcusu
    0
    0
    Yanıtla
  • bekir (6 yıl önce)
    herkesten önce adem gitmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • bekir (6 yıl önce)
    erol hocam allah aşkına adem büyüke ne kadar tahamülün var herkesten önce adem gönderilmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • baba (6 yıl önce)
    adem gitmeli, murat akça kalmalı' liste genelde doğru
    0
    0
    Yanıtla
  • halil g. (6 yıl önce)
    Yalçın olayından bu yana Adem Büyük'ün performansı ve maç içerisindeki tavırları sanırım bir çok kişinin dikkatini çekmiştir. Gerçekten çok üzücü...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Aynen Yalçın=Adem ikiside gitmeli. Barazite de kesinlikle iyi futbolcu kalmalı ve takıma kazandırılmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)
    Murat Akca yanlis karar, genc ve bir kac pozisyon oynaya biliyor Joker gibi diger futbolcular klüb menfaetleri dogrultusunda gidebilir.tabiki gelecekler gideceklerden genc ve yetenekli ise .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Ademi gönderin yalçın olmadan adem olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • AYTAÇ (6 yıl önce)
    eren tozlu neden göndermezler ilginçç
    0
    0
    Yanıtla
  • EREN KALBİNİ KOYARAK OYNUYOR.
    0
    0
    Yanıtla