SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS A.Alanya Maçı Taktiğini Çalıştı

0
Güncellendi - 2018-04-12 18:19:43
EYMS A.Alanya Maçı Taktiğini Çalıştı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 29.haftasında 14 Nisan Cumartesi günü 16.00'da sahasında Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmanın taktik provasını gerçekleştirdi.

Ligde 28 haftalık bölümde 37 puan toplayan ve son maçında deplasmanda Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor, 29.haftada Yeni Malatya Stadyumu'nda küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek.

Ligde geride kalan 4 haftada 3 mağlubiyet, 1'de galibiyet alan sarı kırmızılılar, 29.haftada Yeni Malatya Stadyumu'nda konuk edeceği Aytemiz Alanyaspor'u yenerek, 40 puana ulaşmak istiyor.

Sarı kırmızılılar, Cumartesi günü oynayacağı karşılaşmanın taktik provasını Yeni Malaya Stadyumu'nda, teknik direktör Erol Bulut nezaretinde gerçekleştirdi. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda pas çalışması yapan futbolcular, dar alana kısa pas ve top kapma çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

Ligin 27.haftasında Malatya'da oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasındaki kadroyu sahaya sürmeyi planladığı öğrenilen teknik direktör Erol Bulut, taktik provada sık sık oyunu durdurarak, futbolcularına uyarılarda bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • umunc (6 yıl önce)
    zor maç favori değiliz ama inş alacagız en azından yenilmeyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafakorkmaz (6 yıl önce)
    İnanmakbaşarmanın yarısıdır biz inandık sizde inanın malatya taraftarı içinbu maçı alın stadda ywnınızdayız inşallah MALATYALI OLUNMAZ MALATYALI DOĞULUR Malatya taraftarı hakediyor çocuklar sahne sizin oynayında adam görsünler
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (6 yıl önce)
    İşin doğrusunu söylemek gerekirse mac alanyasporun ama bir iki oyuncu degistirerek cikarsa hoca mac bu sefee malatyanin diyebilirim örnek aytac kara yerine berk yıldız pereira ilk on birde oynamalı barazit oynamali dening de ademin yerinde oynamalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    INSALLAH BU MACI ALMALIYIZ CÜNKÜ BUNDAN SONRAKI MACLAR COK ZOR STAD DOLACAK O ATMOSFERDE ALANYA HIC BIR VARLIK GÖSTEREMEZ MAC EN AZ 3 0
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (6 yıl önce)
    Canavar olurlar bu hafta ama rakip zor hocası kurt surprizlere acik bir mac alanya favori bencee
    0
    0
    Yanıtla