SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS- A.Konya Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2017-09-28 18:31:07
EYMS- A.Konya Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'de haftanın hakemleri açıklandı. Buna göre, 1 Ekim Pazar günü saat 14.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olan Evkur Yeni Malatyaspor-Atiker Konyaspor karşılaşmasını Koray Gençerler yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, Beşiktaş'ın 1 Ekim Pazar günü sahasında Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Ligin 7. haftasında yapılacak maçlarda görev alacak hakemler şöyle:

29 Eylül Cuma

20.00 Teleset Mobilya Akhisarspor-Fenerbahçe: Bülent Yıldırım

30 Eylül Cumartesi

14.00 Osmanlıspor-Kasımpaşa: Özgür Yankaya

14.00 Demir Grup Sivasspor-Antalyaspor: Cüneyt Çakır

16.30 Kayserispor-Bursaspor: Hüseyin Göçek

19.30 Galatasaray-Kardemir Karabükspor: Alper Ulusoy

1 Ekim Pazar

14.00 Evkur Yeni Malatyaspor-Atiker Konyaspor: Koray Gençerler

16.30 Aytemiz Alanyaspor-Gençlerbirliği: Halil Umut Meler

19.30 Göztepe-Medipol Başakşehir: Yaşar Kemal Uğurlu

19.30 Beşiktaş-Trabzonspor: Fırat Aydınus

HAKEM MANİSA BÖLGESİ’NDEN

Evkur Yeni Malatyaspor-Atiker Konyaspor karşılaşmasını Manisa Bölgesi’nden Süper Lig Hakemi Koray Gençerler yönetecek.

Gençerler’in yardımcılıklarını Manisa Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi İbrahim Çağlar Uyarcan ile İzmir Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi İbrahim Bozbey yapacak.

Karşılaşmada Sakarya Bölgesi’nden A Klasman Hakemi Erkan Engin ise dördüncü hakem olarak görev alacak. Erkan Engin, Evkur Yeni Malatyaspor’un İnegölspor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçını yönetmiş ve sarı kırmızılılar, karşılaşmayı 2-0 kazanarak, 4. Tur’a yükselmişti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • BEKİR SITKI (6 yıl önce)
    bence iyi hakem..hayırlısı olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (6 yıl önce)
    yine yandık,manisa bölgesi
    0
    0
    Yanıtla