SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gitsin Ya da Kalsın Yönünde Görüşme Olmadı"

0
Güncellendi - 2019-05-24 18:13:27
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da 2 sezon forma giyen Adem Büyük’ün takımdan ayrıldığı iddia edildi ancak tecrübeli futbolcunun arka adalesindeki sakatlığı nedeniyle izin aldığı açıklandı.

Süper Lig’de sezonun son haftasında Bursaspor ile oynanacak olan karşılaşma öncesi Evkur Yeni Malatyaspor’da birçok eksik bulunuyor.

Ligi beşinci sırada tamamlayarak, UEFA Avrupa Ligi’ne katılmak isteyen sarı kırmızılılarda sözleşmesi sona eren Adem Büyük’ün takımdan ayrıldığı iddia edildi.

2017-2018 sezonunda İstanbul ekibi Kasımpaşa’dan ayrıldıktan sonra Evkur Yeni Malatyaspor ile anlaşan Adem Büyük,  bu sezon Süper Lig’de 27 karşılaşmada 2 bin 121 dakika görev aldı ve 6 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Büyük, Ziraat Türkiye Kupasında ise 4 karşılaşmada 308 dakika görev aldı ve 1 asist yaptı.

Evkur Yeni Malatyaspor formasıyla 60 karşılaşmada görev alan Adem Büyük, toplamda 10 gol kaydederken, 7’de asist yaptı.

Adem Büyük’ün sözleşmesi 30 Haziran itibariyle sona eriyor.

Adem Büyük ile ilgili kulüp başkanı Adil Gevrek, “Arka adalesinde sakatlık nedeniyle bizden izin aldı. Sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Gitsin ya da kalsın yönünde bir görüşmemiz olmadı” açıklamasını yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Hakan (4 yıl önce)
    Eren Tozlu oda gitsin Berk yıldız geri gelmeli Eren’in yerine
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    AMAN DEĞMEYİN BUDA ÖMER ŞİŞMANOĞLU GİBİ GİTSİN DE KURTULALIM! BİR FUTBOLCUDA HER ŞEYDEN ÖNCE SPOR AHLAKI OLACAK...
    0
    0
    Yanıtla
  • suat dayı (4 yıl önce)
    60 maçta toplam 10 gol... bir kanat oyuncusu ve gole dönük oynayan bir futbolcu için, başarısız geçen 2 sezon demektir... ama şu varki , mücadeleci ve hırslı bir yapısı var, malatya yı da seviyor...yine de takımda kalması ve diğer futbolculara abilik ve kaptanlık yapması uygun olur...
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (4 yıl önce)
    sözleşmesi bitenler le sözleşme yenilmez inşallah.. yanılmıyosam eren tozlu. murat yıldırım. murat akça. rahman buğra. ahmet ıldız.. bunlarlada inşallah masaya oturulmaz. artık büyük düşünmemiz lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • mete Kara (4 yıl önce)kadir isimli kullanıcı yorumuna
    doğru teşhis
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir tek kamara ile anlaşsınlar
    0
    0
    Yanıtla
  • kamara ile anlaşırlarsa bence maddi anlamda büyük bi girdabın içine düşerler iyi oyuncu ama bizim önceliğimizin ligde kalıcı olmamızdır har vurup harman savrulursa yoksa Allah korusun sonumuz bursa karabük eskişehir gibi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (4 yıl önce)kadir isimli kullanıcı yorumuna
    Eren Tozlu'nun ne zararı olmuş? Kendisine forvet yokluğunda Erzurum maçında görev verildi; maçı aldı. Antalya maçında görev verildi; Antalyaspor'un kilidini açan ilk golü attırdı. Birdenbire Erol Bulut tarafından takımdan anlaşılmaz şekilde kesildi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle katılıyorum. Iyi mücadele eden bir oyuncu.
    0
    0
    Yanıtla