SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Ahmet'i Renklerine Bağladı

0
Güncellendi - 2017-01-05 16:31:32
EYMS Ahmet'i Renklerine Bağladı
A- A+ PAYLAŞ

Bir süredir forvet arayışlarında olan Evkur Yeni Malatyaspor, Antalyaspor ile yollarını ayıran Ahmet Aras’ı (fotoğraftaki) renklerine bağladı.

TFF 1. Lig’de ikinci yarıya güçlü bir kadroyla girmek isteyen Evkur Yeni Malatyaspor, Murat Akın ve Milan Djurıc transferlerinden olumlu sonuç alamayınca rotasını Ahmet Aras’a çevirdi.

İstanbul’da Kulüp Başkanı Adil Gevrek’in ofisinde uzun süren bir pazarlık görüşmesi yapılan Ahmet, sarı-kırmızılı kulübün teklifine olumlu yanıt vererek, kendisini Yeni Malatyasporlu yapan sözleşmeye imza attı.

Ahmet Aras attığı imzanın ardından yeni takımının Antalya kampına katıldı.

Ahmet Aras’ın alınmasının ardından forvet transferini noktalayan Evkur Yeni Malatyaspor, orta saha ve sol beke de birer oyuncu transfer etmeyi planlıyor.

HAYAL KIRIKLIĞI..

Bu arada Evkur Yeni Malatyaspor’un transfer etmek istediği Boşnak Milan Djuric ile Murat Akın’ın başka kulüplere imza atması, sarı-kırmızılı taraftarlarda hayal kırıklığına neden oldu.

Evkur Yeni Malatyaspor’un bir süredir peşinde olduğu forvet oyuncusu Milan Djuric İngiltere 2. Lig takımlarından Bristol City'e, Murat Akın ise TFF 1. Lig ekibi Göztepe’ye transfer oldu.

Bristol City, Milan Djuric’e daha yüksek bonservis ödedi

TFF 1. Lig'de ligin ilk yarısını ikinci sırada tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor, İtalya Seri B takımlarından Cesena forması giyen Milan Djuric ile bir süredir ilgileniyordu.

Yüksek bonservisi yüzünden anlaşmaya yanaşmayan Evkur Yeni Malatyaspor, Boşnak futbolcuyu İngiltere 2. Lig takımı Bristol City'e kaptırdı. Yeni takımıyla sözleşme imzalayan ve kulübün formasıyla poz veren Djuric’e İngiliz takımının 1 milyon 800 Euro bonservis bedeli ödediği öğrenildi.

Murat Akın, Göztepe’ye imza attı

Evkur Yeni Malatyaspor’un transferde talip olduğu bir diğer oyuncu Murat Akın da TFF 1. Lig takımı Göztepe ile bugün sözleşme imzaladı. İsviçre’nin FC Wil takımında forma giyen orta saha oyuncusu transferde uzun süre Evkur Yeni Malatyaspor’un gündemini meşgul etmişti.

Daha önce Türkiye’de forma giydiği birçok kulüpte şampiyonluk yaşayan Murat Akın’ın Göztepe’ye transferi Yeni Malatyasporlu taraftarlarda hayal kırıklığına neden oldu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

25 yorum yapılmış

  • YORGUN (7 yıl önce)
    Semih Gelmesin MALATYA şampiyon olmasın razıyım . yeterki ofutbolcunun adı MALATYA ile anılmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Michail (7 yıl önce)
    Ahmet aras transferi olumlu diye dusunuyorum maclarda göreceğiz? Hamit altintopu kacirmamak lazim sedat dan iyidir? Göztepeye gidersede ayip eder? Yoneticiler uyanin derim hamit gelsin taraftarda stada gelsin Taraftar olarak hamit icin mesaj imza tweet ne gerekiyosa yazin atin hamiti kaptirmayalim inonude yada yeni stad da kendisini tribune adiyla şanıyla çağıralım bir mert korkmaz gibi osman firat gibi emrah tuncer gibi sahip cikmaliyiz oynatmaliyiz bu takimda cok katkisi olcaktir? Göztepe alirsa hamit altintopu cok üzülürüm
    0
    0
    Yanıtla
  • dr cengiz (7 yıl önce)
    cidden bu yönetim iş bilmiyor.. malatyalı nın aklıyla dalga geciyorlar...bu takımın en bariz sıkıntısı golcülerinin yeteneksizliğiyken sen git yeteneksiz bir golcü daha al..akıl sır ermiyor kardeşim paran yoksa çık söyle param yok de..ya çık bir şey de malatya başkanı...bu kentin futbol dinamikleriyle oynamaya hakkın yok..ikinci yarı için çık açıklama yap ve amacımız bu ligde kalıcı olmaktır de..çünkü yaptıkların bunu gösteriyor..sakın milleti şampiyonluk havasına sokma sakın...yazık bu taraftara..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor lu (7 yıl önce)
    Solbek ramazan kahya ile görüşuyorlar :))))) başka adam yok para yok neyapiyon başkan sponsor yok :))) malatya ployf belki
    0
    0
    Yanıtla
  • mus (7 yıl önce)
    Bu,transferlerle,goztepe,sanpiyon,olur,hamit Altintopuda,transfer,ediyor, yeni,malatyaspor Semih,senturku,alirsa,malatyada,sanpiyon Olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (7 yıl önce)
    Semih senturk u getir sampiyon ol bu ahmet arasta kim ne varlik gostermis simdiye kadar ilk yari adamin maçı yok kadro dışıydi YETERSIZZZZZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Ahmet Aras güzel transfer ,Malatya'yı uçurur öyle söyleyeyim ,çok isabetli transfer,hırslı ve yetenekli ,tam Malatya'nın seveceği tipte önde adam kovalayan forvet tipi,hayırlı olsun sabırlı olun derim
    0
    0
    Yanıtla
  • emrah (7 yıl önce)
    bu yönetim bu takıma playoff bile oynatamaz demesi hoca elinden geleni yapıyor kadro yetersizzz
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (7 yıl önce)
    Ahmet arası tanımadığınız çok belli ediyorsunuz sabredin ve görün
    0
    0
    Yanıtla
  • Alparsaln (7 yıl önce)
    Araba da Benzin yok itmel ile Süperlige gideceklermissss madem paraniz yok Gereksiz Transefer haberlerini neden yapiyorsunuz. Malatya Halki ile hic kimse dalga gecemez Bu mevcut FUTBOLCU KADROSU yetersiz bunu dagdaki kimseyi kandirmayin aldiginiz yeni oyucular bos
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor lu (7 yıl önce)
    Erenin attığı 3 gol zaten çıkmaza sokmuştu trasferi sponsor arıyoruz devamlı amutu eren Ahmet araş 3 lusu bizi şampiyonluğa zor götürur hakkımızda hayırlısı olsun acil bir solbek lazım hücuma desteği olan biri lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Hulki kır. (7 yıl önce)
    Ramazan gonderip Ahmet Burak solakeli getirenler Sinan ı gönderip Ahmet Arası aldılar. ..... Gibi sanki....
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    Transfer komitesi transferde geç kalılyor Milan Djuriç'i ve Murat Akın'ı istiyorsun basacaksın parayı elinide çabuk tutarak bu futbolcuları alacaksın.Daha öncede yazdım sen bekleyene kadar diğer takımlar senin istediğin oyuncuları alıyor.Yapılan transferler süper lig yolunda fazla umutlu görünmüyor.İnşallah yanılırım.
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    İyiler goztepeye..ortada kalanlar malatya ya..oh.ne güzel..
    0
    0
    Yanıtla
  • zeki (7 yıl önce)
    hayaller milan, gerçekler ahmet. İnşallah yanıltır...
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (7 yıl önce)
    cebinizde paranız yok gidip süper lig üstü futbolculara talip oluyorsunuz.sonrada gidip 1.ligde kadroya giremeyen futbolcuları alıyorsunuz.adama sormazlarmı bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.bari elinizdeki futbolcuları göndermeseydiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (7 yıl önce)
    Bazı futbolculara oynadığ takımların formaları bir veya iki numara büyük gelir inşallah bizim takı için formamız üstüne uyar başarılı olur bu saat ten sonra beklemekten başka yapacağımız bir şey yok
    0
    0
    Yanıtla
  • ilyas (7 yıl önce)
    Rakiplerimiz transferlerle şampiyonluk için tavrını ortaya koyarken aslen malatyalı olan hamit altıntop'u göztepeye kaptırmak bile tahammül edilemez. Malatyasporumuzun değerli yöneticileri artık bu takıma yakışan transferleri duymak istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Aksoy (7 yıl önce)
    Malatyalı Hamit Altıntop. Hemşerileri olarak onu istiyoruz. Bu vakitten sonra ancak memleketine faydası olur. Ne dersiniz?
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (7 yıl önce)
    sinandan bir tık yukarı olabilir neden sinanı yolladınız diye sorusu sorulabilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (7 yıl önce)
    Bomboş bi transfer bombooooosssss, fivot santafor dediginiz bu mu yazıklar olsun ya bi tane doğru transferiniz yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Eyub Özkaya (7 yıl önce)
    Transfer yapmış olmak için yapılan bir transfer ne yazık ki. Sinan kalsa daha iyiydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    Ahmet ARAS Şanlıurfa oynamakta,Aantalya ile bir bağlantısı yok.Transferi geçici olarak Urfaspor da.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 yıl önce)
    Gereksiz bir transfer gibi görünüyor. İnşaallah bizleri yanıltır
    0
    0
    Yanıtla
  • Irfan hoca dogrusunu yapar insallah iyi olur
    0
    0
    Yanıtla