SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Akhisar Maçına Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2017-12-01 06:37:16
EYMS Akhisar Maçına Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

 Süper Ligin 14.haftasında deplasmanda Manisa ekibi Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, karşılaşmanın hazırlıklarını İzmir’de sürdürüyor.

  Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur maçında Ankara’da Osmanlıspor’a 3-1 yenilen sarı kırmızılılar, bu karşılaşmanın ardından İzmir’e geçmişti. Cumartesi günü 14.00’da Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşılaşacak olan sarı kırmızılılar, Bucaspor’un tesislerinde hazırlıklarını sürdürüyor.

  Teknik direktör Erol Bulut nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda, süresiz kadro dışı bırakılan stoper Yalçın Ayhan dışında bütün futbolcular yer aldı. Sakatlığı bulunan forvet oyuncusu Mustafa Batuhan Altıntaş takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdürürken, kupa maçında oyuna sonradan giren sol bek oyuncusu Rahman Buğra Çağıran takımla hazırlıklarını sürdürdü.

  Evkur Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, Teleset Mobilya Akhisarspor maçının hazırlıklarının iyi geçtiğini belirterek, deplasmandan galibiyetle dönüp, iç sahada oynayacakları Göztepe ve Galatasaray karşılaşmalarına yoğunlaşmak istediklerini söyledi. Ravcı, “Ufak tefek sakatlıkları olan futbolcularımız var ancak ciddi bir problem yok. Sakat ya da kart cezalısı futbolcumuz yok. Maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Her maça olduğu gibi bu karşılaşmaya da mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağız. Deplasmandan istediğimiz sonucu almak istiyoruz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • abayram (6 yıl önce)
    Yalçın af edilmezse hezimete uğrarız . daha sonrada başımızı taşlara vururuz
    0
    0
    Yanıtla
  • BASRİ GÜREL (6 yıl önce)
    İZMİRDEN MALATYALILAR DERNEĞİ OLARAK ARAÇ KALDIRIYORUZ VE TOPLU HALDE GİDİYORUZ MANİSAYA. TIPKI GEÇEN YIL MANİSASPOR MAÇINDA OLDUĞU GİBİ GALİBİYET BEKLİYORUZ KAPLANLARDAN...
    0
    0
    Yanıtla