SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Alanya Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

0
Güncellendi - 2017-11-13 18:39:06
EYMS Alanya Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 12.haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Lige verilen milli arayı Malatya’da çalışarak değerlendiren sarı kırmızılılar, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, teknik direktör Erol Bulut nezaretinde Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarına devam etti.

Sakatlıkları geçen orta saha oyuncuları Okechukwu Godson Azubuike ile Aytaç Kara, geçtiğimiz hafta içerisinde antrenmanlara katılarak, takımla birlikte çalışmalara katılmıştı. Hafta sonu takıma dahil olan forvet oyuncusu Eren Tozlu, fizyoterapist eşliğinde çalışmalara başladı. Cumartesi günü Malatya’ya gelen sol bek oyuncusu Rahman Buğra Çağıran’ın ise tedavisi sürüyor. Genç oyuncu, takımdan ayrı doktor kontrolünde çalışmalara başladı.

Ligin 11.haftasında sahasında İstanbul ekibi Medipol Başakşehir’e 2-0 yenilen sarı kırmızılılar, ligin 12.haftasında önümüzdeki Pazar günü deplasmanda Aytemiz Alanyaspor karşısında puan ya da puanlar almanın hesaplarını yapıyor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    İnşallah Alanya bizede 4 tane atmaz.
    0
    0
    Yanıtla