SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Alanya'ya Özel Uçakla Gidecek

0
Güncellendi - 2017-11-16 14:58:57
EYMS Alanya'ya Özel Uçakla Gidecek
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’in 12. haftasında deplasmanda A.Alanyaspor ile karşılaşacak E.Yeni Malatyaspor bu maç için yorucu deplasman yolculuğunu göz önünde bulundurarak özel uçak kiraladı. A takım ve U21 oyuncularından oluşan toplam 65 kişilik kafilenin yarın saat 11.00’de Malatya’dan Gazipaşa Havalimanı’na hareket edeceği belirtildi.

E.Yeni Malatyaspor pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Alanyaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Bugün maçın taktik provasını yapan sarı-kırmızılı oyuncular, bir yandan da rakiplerinin analizlerini yapan teknik heyetin raporlarını izliyor. Orduzu’daki yeni tesislerinde idman öncesi 20’şer dakikalık toplantılarda Alanyaspor’un zaaflarını ve iyi yönlerini futbolcularla paylaşan teknik heyet antrenman programını da buna göre belirliyor.

Özel uçakla deplasman konforlu hale geldi

A.Alanyaspor maçının son taktik provasını bugün yapacak sarı-kırmızılılar yarın özel uçakla Alanya’ya gidecek. E.Yeni Malatyaspor tarihinde ilk olacak uygulama için özel bir firmadan yaklaşık 100 bin lira maliyetle uçak kiralandı. Yarın sabah saat 11.00’de Erhaç Havalimanı’ndan kalkacak uçak, Alanya Gazipaşa Havalimanı’na inecek. U21 takımı ve teknik heyetini de deplasman kafilesine dahil eden kulüp, 65 kişilik kafile ile yola çıkacak. Alanya maçı sonrası yine U21 takımıyla birlikte özel uçakla Malatya’ya dönecek sarı-kırmızılı kafile böylelikle yorucu yolculuğun önüne geçmiş olacak. Normal şartlarda Malatya-Ankara-Antalya aktarması yapacak kafile, Antalya’dan da Alanya’ya yaklaşık 3 saatlik bir kara yolculuğu gerçekleştirecekti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Cihan (6 yıl önce)
    Uçak kiralama şirketleri ortalama yıllık 400 bin TL ye havaalanı olan bütün deplasmanlara götürür, getirir.Takım her zaman zinde kalır ve üst düzey motivasyonla top oynar.Biraz vizyon sahibi olmak lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Mantıklı bir uygulama.Yönetime tebrikler.
    0
    0
    Yanıtla
  • ERKAN HAN (6 yıl önce)
    UÇAK MASRAFLARINI MALATYALI BİR BABAYİĞiT KARŞILASIN, TARİHE GEÇER...
    0
    0
    Yanıtla
  • turan yorulmaz (6 yıl önce)ERKAN HAN isimli kullanıcı yorumuna
    Erkan Han, bahsettiğin babayiğit inşallah çıkar.
    0
    0
    Yanıtla