SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS- Altınordu Maçı da Vodafone Arena'da

0
Güncellendi - 2017-02-21 15:55:49
EYMS- Altınordu Maçı da Vodafone Arena'da
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Altyapı Sorumlusu Mehmet Maden, ligin 22’nci haftasında Altınordu karşılaşmasını İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena’da oynayacaklarını kaydetti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasını canlı olarak izleyen Maden, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, liderliklerini sürdürdükleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Maden, istedikleri futbolu oynayamadıklarını ancak istedikleri sonucu aldıklarını belirterek, “Bazen kötü oynasanız da önemli olan 3 puanı almaktır. Bizde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında günümüzde değildik. Ama önemli olan 3 puandı ve bunu almasını bildik” dedi.

Teknik heyet ve futbolcuları aldıkları galibiyetten dolayı tebrik eden Maden, şunları söyledi: “Bizim için önemli bir karşılaşmaydı. Ligin 20’nci haftasında liderliği geri almıştık. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanından da galibiyetle ayrılıp, liderliğimizi sürdürmek istiyorduk. Heyecanlı bir maç oldu. Son dakikada kalemizde golü gördük ama hemen arkasından yeniden galibiyet golünü bularak, önemli bir 3 puan aldık.”

Maden, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür ederek, “Taraftarlarımızın her zaman yanımızda bulunuyor. Deplasman, yağmur, çamur demeden takıma büyük bir destek veriyor. Gaziantep’te de taraftarlarımızın büyük bir desteği vardı. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Maden, ligin 22’nci haftasında iç saha maçı olan Altınordu karşılaşmasını İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena’da oynayacaklarını ifade ederek, 26 Şubat’ta oynanacak olan karşılaşmaya bütün taraftarları davet etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • caner (7 yıl önce)
    Bazı bloklar şimdiden dolmuş, haydi hemşehrilerim, bu defa denizli maçının en az 2 katı taraftar olacak inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah Yılmaz (7 yıl önce)
    Yönetim vodafone arenaya her maç başı 250,000 TL. ödeyecekse neden daha masrafsız bir Kasımpaşa veya karakümrük stadında oynamak akıllarına gelmiyor...Malatyalılar genel olarak Karagümrük stadına daha yakınlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Suphi (7 yıl önce)
    Malatya'da maç seyredemiyoruz ama Denizli maçındaki da gördük ki Yerinde bir karar.Stadımız çok kötü,Bu saatten sonra sakatlanıp,oynayamayacak futbolcu lüksümüz yok.Ayrıca Türkiye'nin en iyi,Avrupa'nın en modern stadında oynamak,futbolcularımız için ayrı bir motivasyon kaynağı,en önemlisi Stadı boş bırakmayan İstanbul'daki taraftarlarımız.İnanın biz burada Her takımı yeneriz.Bu fikri ortaya atanları tebrik ederim.Şampiyon E.Malatyaspor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    20 bin taraftar neden olmasın? artık passoligİ olmayan İstanbul'da yaşayan Malatyalı kalmamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Ben malatya dayım her maça giderim ancak , istanbulda oynanması doğru zemin iyi seyirci fazlaysa tabiki orada oynanacaktir, malatyalilar gerekli ilgiyi göstermiyor 3 4 bin kişiye maç oynuyoruz, istanbulda Denizli maçında 10 bin bilet satildi tribünlerde 8 bin civarında seyirci vardı bu sayı Altınordu maçında dahada artacaktır o nedenle malatyada maça sürekli gelen 3 4 bin kişiyi istanbula götürmeyi denesinler
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (7 yıl önce)
    İstanbul karşıtları yine çok kızacak, gül gibi stadımız var halbuki...
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ ALTUNKAYA (7 yıl önce)
    İsabetli olmuş bu düşünce. Bir Ege bölgesi temsilcisini daha burada mağlup etmek nasip olacak İnşaAllah.
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (7 yıl önce)
    Bütün otobüs firmaları ve işadamlarına sesleniyorum. Kesenin ağzını açarak fedakarlık yapma zamanı gelmiştir. Altınordu maçı çok ama çok kritik. İzmirde bize darbeyi vurarak ilk mağlubiyeti tattırmıştır. Hem intikam hem kazanma zamanı. Federasyonun ise pek de lehimize rahat kararlar verebilecek bir düttürücü göndereceğini düşünmezken, gerçekten de zorlanacağımız bir maç olacağındandır ki; seyircinin büyük etkisi ve hakemi de içine alarak oluşturulacak devasa bir atmosferde bu iş bitirilmelidir...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Otobüs firması demişsin aklıma geldi bize söz verilen otobüs ne oldu, ligdeki en dandik ve süslemesi olmayan tek otobüs bizimkisi, ayrıca maç öncesi İstiklal Marşı için sahaya çıkarken takım formaylan çıkıyor neden takıma özel Yağmurluk veya polarlan çıkmiyorlar bu konularda takımımız eksik kalıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ ALTUNKAYA (7 yıl önce)Eray isimli kullanıcı yorumuna
    Eray Bey, Teferruat mamafih ehemmiyet taşıyan bir hususu zikretmişsiniz. Müessesemiz henüz "kurumsal firma" hüviyetine muktedir olamadığından bu tür aksaklıklar yaşıyoruz. Misalen müsabaka evveliyatı seramonisinde bizi temsil eden ve göz alıcı bir yağmurluğa veya eşofman üstüne sahip olmadığımız gibi top/kale seçimi esnasında da rakip takım kaptanına teati gereği takdim edeceğimiz bir flamamız bile yok! Otobüs konusunda ise 2. lig ekibi Menemen Belediyespor'dan tutun da birtakım 3. lig ekiplerine varıncaya dek ekseriyetinde en teknolojik, en donanımlı, en modern otobüsler mevcut. Hülasa değindiğiniz mefhumlar bendenizi de müteessir ediyor. En kâlbî saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (7 yıl önce)
    Doğru bir karar katılmamak mümkün değil başarılar DİLİYORUM kaplanlara
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan SEVİM (7 yıl önce)Osman isimli kullanıcı yorumuna
    ofislerde malatyaspor yorumu yapanlar işadamları yeşilyurt-Battalgazi belediyeler ilçe belediyeleri herkes taşın altına elini sokmala bu saatten sonra şampiyonluk giderse yazık olur malatyaya siyasi partiler, milletvekilleri top yekün olalam Yeni malatyaspora ucuz kart veren hakemleri Yeni Malatyaspor maçına veren federasyona gerekli olan adaletli hakemlerin gönderilmesi için gerekli girişimlerin yapılması gerekir İstanbula Malatyadan otobüsler kaldırılması çok ama çok kritik bir Altınordu maçı var lütfen duyarlı olalım
    0
    0
    Yanıtla