SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Ankara'da Kupa Rövanşında

A- A+ PAYLAŞ

vkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5.Eleme Turu rövanş maçında bugün 13.45'te Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı'nda Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Süper Lig'de 16 haftalık bölümde 28 puan toplayarak, ikinci sırada yer alan Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda sahne alıyor. Sarı kırmızılılar, 5.Eleme Turu'nda ilk maçta 2-0 mağlup ettiği Etimesgut Belediyespor ile rövanş maçında Çarşamba günü 13.45'te Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Sarı kırmızılılar, Etimesgut Belediyespor'un sahasının sentetik saha olması nedeniyle Malatya'daki hazırlıklarını Orduzu Pınarbaşı'ndaki kulübün sentetik sahasında gerçekleştirdikten sonra dün Ankara'ya gitti.

Rövanş maçında sakatlığı bulunan İssiar Dia'nın yanı sıra hafif sakatlıkları bulunan Khalid Boutaib ile Danijel Aleksic'in forma giyemeyeceği öğrenildi. Teknik direktör Erol Bulut'un sahaya yedek ve genç ağırlıklı bir kadroyla çıkması bekleniyor.

Evkur Yeni Malatyaspor ile Etimesgut Belediyespor arasında oynanacak olan rövanş maçını Bursa Bölgesi Süper Lig Hakemi Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemleri Mehmet Kapluhan ile Candaş Elbil yapacak. Müsabakada, Antalya Bölgesi A Klasman Hakemi Burak Şeker ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: EYMS'nin Etimesgut Belediye ile Malatya'da oynadığı ilk maçın seremonisi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    İssiar Dia sakatmışda oynayamayacakmış.Beyefendi geldiğinden beri yatıyor.öyle bir futbolcumuz olduğunu bile unuttuk.Lütfen yeni transferlerde daha dikkatli olup aynı hataya düşmememiz lazım.kaplanlarıma bugün başarılar.
    0
    0
    Yanıtla