SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS- Antalya Maçının Hakemi Kalkavan

0
Güncellendi - 2018-12-13 16:34:20
EYMS- Antalya Maçının Hakemi Kalkavan
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 16.haftasında görev yapacak hakemler açıklandı. Buna göre, 16 Aralık Pazar günü 13.30'da Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak olan Evkur Yeni Malatyaspor-Antalyaspor maçını Mete Kalkavan yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Spor Toto Süper Ligin 16.haftasında görev yapacak hakemleri açıkladı. Buna göre, Evkur Yeni Malatyaspor ile Antalyaspor ile Pazar günü Malatya'da oynanacak olan karşılaşmayı İstanbul Bölgesi Süper Lig Hakemi Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemleri Ceyhun Sesigüzel ile Süleyman Özay yapacak. Müsabakada İzmir A Klasman Hakemi Kutluhan Bilgiç ise dördüncü hakem olarak yapacak.

Spor Toto Süper Ligin 16.haftasında oynanacak olan karşılaşmalarda görev yapacak olan hakemler şöyle:

14 Kasım Cuma

20.30 Göztepe-Bursaspor/Mustafa Öğretmenoğlu

15 Kasım Cumartesi

13.30 Çaykur Rizespor-Aytemiz Alanyaspor/Cüneyt Çakır

13.30 Demir Grup Sivasspor-MKE Ankaragücü/Volkan Bayarslan

16.00 Atiker Konyaspor-Kasımpaşa/Bülent Yıldırım

19.00 Medipol Başakşehir-Galatasaray/Ümit Öztürk

16 Kasım Pazar

13.30 Evkur Yeni Malatyaspor-Antalyaspor/Mete Kalkavan

16.00 Kayserispor-Akhisarspor/Suat Arslanboğa

19.00 Beşiktaş-Trabzonspor/Halil Umut Meler

17 Kasım Pazartesi

20.00 Fenerbahçe-Büyükşehir Belediye Erzurumspor/Fırat Aydınus.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız