SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS- Antalya Maçının Hakemleri

0
Güncellendi - 2017-08-24 16:20:16
EYMS- Antalya Maçının Hakemleri
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig 3.hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Cumartesi günü saat 19.45’te oynanacak olan Evkur Yeni Malatyaspor- Antalyaspor maçını İstanbul bölgesinden Barış Şimşek yönetecek.

TFF, 2017-2018 Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 3. Hafta maçlarında görev alacak hakemler belli oldu. Spor Toto Süper Ligin üçüncü haftasının açılış maçında bugün iki maç oynanacak. Alanyaspor kendi sahasında Kardemir Karabükspor’u konuk ederken, bir diğer karşılaşmada ise Galatasaray ile Demir Grup Sivasspor, Türk Telekom Stadyumunda karşı karşıya gelecek.

Cumartesi günü ise heyecan 4 maçla sürecek. Günün ilk maçında saat 19.45’te Evkur Yeni Malatyaspor ile Antalyaspor, Malatya İnönü Stadyumunda kozlarını paylaşacak. 19.45’te başlayacak bir diğer karşılaşmada ise Beşiktaş ile Bursaspor karşı karşıya gelecek. Saat 21.45’te ise Kayserispor ile Osmanlıspor, Göztepe ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek.

Pazar günü ise heyecan 3 maçla sürecek. Pazar gününün ilk maçında Medipol Başakşehir ile Atiker Konyaspor ekipleri kozlarını paylaşacak. 3.haftanın kapanış maçında ise saat 21.45’te ise Gençlerbirliği sahasında Fenerbahçe’yi, Akhisar Belediyespor ise sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

Malatya İnönü Stadyumunda oynanacak olan Evkur Yeni Malatyaspor-Antalyaspor maçını Trabzon Bölgesi’nden Süper Lig Hakemi Barış Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını Ordu Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Samet Çavuş ile Rize Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Mehmet Kısal yapacak. Karşılaşmada İstanbul Bölgesi’nden A Klasman Hakemi Tugay Kaan Numanoğlu ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Süper Lig’in üçüncü haftasında oynanacak olan karşılaşmalarda görev alacak hakemler şöyle:

25 Ağustos Cuma

21.45 Alanyaspor-Kardemir Karabükspor: Yaşar Kemal Uğurlu

21.45 Galatasaray-Demir Grup Sivasspor: Ali Palabıyık

26 Ağustos Cumartesi

19.45 Evkur Yeni Malatyaspor-Antalyaspor: Barış Şimşek

19.45 Beşiktaş-Bursaspor: Mete Kalkavan

21.45 Kayserispor-Osmanlıspor: Fırat Aydınus

21.45 Göztepe-Trabzonspor: Serkan Çınar

27 Ağustos Pazar

19.45 Medipol Başakşehir-Atiker Konyaspor: Cüneyt Çakır

21.45 Gençlerbirliği-Fenerbahçe: Ümit Öztürk

21.45 Akhisar Belediyespor-Kasımpaşa: Mustafa Öğretmenoğlu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız