SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Antalya'dan Vazgeçti, Malatya'da Çalışacak

0
Güncellendi - 2017-03-22 15:56:28
EYMS Antalya'dan Vazgeçti, Malatya'da Çalışacak
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Ligin lideri Evkur Yeni Malatyaspor, lige verilen arada Elazığspor maçı hazırlıklarını Malatya’da yapma kararı aldı. Teknik heyet ve futbolcular, yarın Malatya’da toplanarak, çalışmalara start verecek.

Ligde geride kalan 25 haftada 50 puanla zirvede yer alan sarı kırmızılılarda, Manisaspor maçı sonrası futbolculara verilen izin sona erdi. Lige verilen arada Elazığspor ile İstanbul’da oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Antalya’da yapma kararı alan yönetim ve teknik heyet, daha sonra bu karardan vazgeçti ve hazırlıkları Malatya’da yapmayı kararlaştırdı.

DOĞU DERBİSİ İSTANBUL’DA OYNANACAK

TFF 1. Ligin bitimine 9 hafta kaldı. Geride kalan 25 haftada 15 galibiyet, 5 beraberlik, 5 mağlubiyet alan Evkur Yeni Malatyaspor, takipçileriyle arasındaki puan farkını açarak, zirvedeki yerini sağlamlaştırmaya başladı. Ligin 25’nci haftasında deplasmanda Manisaspor’u 2-0’lka geçen sarı kırmızılılarda gözler Elazığspor ile oynanacak olan ‘Doğu Derbisi’ne çevrildi. Her iki şehir ve takımların taraftarları için büyük bir önem taşıyan derbi müsabakası, İnönü Stadı’nın zemini dolayısıyla İstanbul’da oynanacak.

Manisaspor maçı sonrası teknik heyet, futbolculara lige verilen aradan dolayı 4 gön izin verdi. Sarı kırmızılı takımda izin sona ererken, takımda bir son dakika gelişmesi yaşandı. Daha önceden Elazığspor maçı hazırlıklarını Antalya’da yapmayı kararlaştıran Evkur Yeni Malatyaspor’da yönetim ve teknik heyetin yaptığı görüşme sonrası kamp çalışması Malatya’ya alındı. Sarı kırmızılılar, 1 Nisan’da oynanacak olan Elazığspor maçının hazırlıklarına yarın Malatya’da başlayacak.

“HAZIRLIKLAR MALATYA’YA ALINDI”

Takımın sportif direktörü Ali Ravcı, Elazığspor maçı hazırlıklarının Antalya’dan Malatya’ya alındığını ifade etti.

Ravcı, Manisaspor maçı sonrası futbolculara 4 gün izin verildiğini anımsatarak, “Daha önceden takımımızın Elazığspor maçına Antalya’da hazırlanması kararı alınmıştı. Bundan bir değişiklik yapıldı ve hazırlıkların Malatya’da yapılmasına karar verildi. Takımımız Perşembe akşam 19.30’da Malatya İnönü Stadı’nda toplanarak, Elazığspor maçının hazırlıklarına başlayacak” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • abayram (6 yıl önce)
    Afyonun - Uşak'ın ligde takımları yok 35 binlik stadları var bizim Malatyanın sözde 2 ama gerçekte sıfır stadı var beceriksizliğin böylesi helal olsun malatyam sana.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Antalya'da devam edin. Kamp yapılması verilen izin nedeniyle çok önemli.
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (6 yıl önce)
    İyiki istanbulda oynanacak..malatya da oynansa inanin bizim seyircimizden daha cok elazığlı gelirdi..üstelik her yeri yıkıp camları kırıp giderlerdi..belkide takımımız ceza alırdı..istanbulda bunların hiçbiri olmaz..ordaki seyircide malatyadakinden 10 kat fazla olur..inşallah 5 atarız..
    0
    0
    Yanıtla
  • Bedirhan (6 yıl önce)
    Bir yanlış anlaşılma var. İnönü stadyumda maçın oynanmasını yönetim belirlemiyor. T.F nu 10 nisana kadar oynanamaz raporu vermiş, Bu süreçte yetkililer iki defa inceleme yaptı en son 7 marta, çimler köklenmediği için yeşilde görünse, yağış ve kötü hava koşullarında rulo gibi ayağa takılıp sakatlanmalara sebep oluyor. Belli sıcaklık olması gerekiyor. Artık toprak ve drenaj özelliğide sağlıklı olmayınca sıkıntılar oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Polat (6 yıl önce)
    Sahipsizlik stad yapildi oynatmiyorlar neyi eksik stadinnn
    0
    0
    Yanıtla
  • Michail (6 yıl önce)
    Doğu derbisi geçiyor her yerde mac istanbulda oynaniyor gelde gülme bu işe ınönü stadina bu ara giden oldu mu bence zemin düzgün mac oynanabilir. Tff gelip bakti mi onay aldimi tövbe nerde bu mac malatyada oynanmali sayin yoneticiler ve yetkililer lutfen sizden ricamiz malatyada oynansin özledik malatyada futbolu het elazig maclarina bakildigi zaman tribun doluyor sonucta derbi ondan bu mac burda malatyada oynanmali ve pazar gunune alınmalı saygilar
    0
    0
    Yanıtla