SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Ayite Israrından Vazgeçmiyor

0
Güncellendi - 2017-01-27 16:20:17
EYMS Ayite Israrından Vazgeçmiyor
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor’un formasını giyen forvet oyuncusu Jonathan Ayite transferinde mutlu sona yaklaştı. Sarı kırmızılılar, transferin bitmesine sayılı günler kala, bu transferi gerçekleştirmek için yoğun mesai harcıyor.

Ligde gol yollarındaki sıkıntıyı çözmek için bir süre önce Aytemiz Alanyaspor’da forma giyen Ayite’yi gündemine almıştı. Sarı kırmızılılar, Togolu forvet oyuncusunu kadrosuna katmak için yoğun bir mesai harcarken, yönetim bu oyuncunun transferinde mutlu sona çok yaklaştı.

Aytemiz Alanyaspor’un forvet hattına yaptığı transferler sonrası 31 yaşındaki forvet oyuncunun başka bir takıma transfer olabileceği gündeme gelmişti. Sarı kırmızılı yönetim, forvete takviye için gündemine aldığı Ayite’nin transferini, transferin bitimine sayılı günler kala tamamlamak istiyor.

İki kulüp arasında Ayite’nin transferi için görüşmeler devam ederken, sadece birkaç ufak tefek pürüzün olduğu öğrenildi. Togolu forvet oyuncusunun Evkur Yeni Malatyaspor’da forma giymeye sıcak baktığı ifade edildi.

1985 Fransa doğumlu olan Togolu futbolcu, Aytemiz Alanyaspor’da 2014-2015 sezonunda 19 golle TFF 1. Lig’de gol kralı olmuştu. Ayite; Stade Bordelais, Brest, Nimes takımlarının da formalarını giydi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • cengiz (7 yıl önce)
    Yakında goztepenin aldığını duyarız...
    0
    0
    Yanıtla
  • Michail (7 yıl önce)
    Ayite tamam arkadaşlar samsunspor macından sonra pazartesi salı bitiyor transfer iyi bir transfer ayitenin cok faydası olcak amutudan iyidir alanyasporu golleriyle lige cıkaran güçlü bir oyuncu bu ligi biliyor hayirli olsun diyelim artik hoşgeldin ayite
    0
    0
    Yanıtla
  • ümit TAN (7 yıl önce)
    Vurur yüzüne ifadesi Göztepe takipte bitanesi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mltya44 (7 yıl önce)
    Aman aman Göztepe duymasın gece yarısı almaya gider????
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet ağca (7 yıl önce)
    Alanya spor asbaşkanı Bilal bey le fuarda görüştüm menejerine kesin talimat verdi malatya spora gönderin diye hem pirim yapar hem maşın da kurtuluruz diye inşallah olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (7 yıl önce)
    Sanmiyor bu transferi yapamaz bu yonetimm
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalçın Aslan (7 yıl önce)
    İnşallah Hayılısı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • BAŞFENDİ (7 yıl önce)
    Ufak tefek pürüz dedikleri de Göztepe ile alakalıdır bence.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (7 yıl önce)
    aman göztepe duymasın. bu da elimizden gider maazallah.
    0
    0
    Yanıtla