SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Bayrağını Unuttuğu İçin PFDK'da!

0
Güncellendi - 2017-10-20 00:59:19
EYMS Bayrağını Unuttuğu İçin PFDK'da!
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü'nün, geçtiğimiz Pazar günü İstanbul'da Fenerbahçe ile oynadığı ve 3-1 kaybettiği maçla ilgili olarak, taraftarının "kötü ve çirkin" tezahüratının yanı sıra, stada asılmak üzere kendi bayrağını götürmeyi unuttuğu için de Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevkedildiği ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin maçlarını oynadığı Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'ndeki maçtaki TFF Temsilcisinin, Evkur Yeni Malatyaspor'un PFDK'ya sevkine yolaçan raporuna ilişkin olarak Hukuk Müşavirliği şu açıklamayı yapmıştı:

"EVKUR YENİ MALATYASPOR Kulübü’nün 15.10.2017 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş.-EVKUR YENİ MALATYASPOR Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca ve “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile 2017-2018 Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu Müsabakaları Statüsünün 5/2. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir."

EYMS'nin PFDK'ya sevk maddelerinden Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu Müsabakaları Statüsü'nün 5/2. maddesinin uygulanmasının, EYMS yöneticilerinin kulüp bayrağını maçın oynanacağı stada götürememeleri nedeniyle istendiği öğrenildi.

Söz konusu maddeler şöyle:

"Futbol Disiplin Talimatı

MADDE 46 – TALİMATLARA AYKIRI HAREKET

(1) Futbol ile ilgili mevzuat hükümlerini, TFF düzenlemelerini, futbol oyun kurallarını

ihlal eden kişi veya kulüpler, bu hususta ayrı ceza hükmü bulunmadığı takdirde bu talimatta

belirlenen disiplin cezaları ile cezalandırılır.

2017-2018 Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu Müsabakaları Statüsü

MADDE 5 - STADYUMLARIN DÜZENİ

(2) Müsabakalarda, her biri 1x1.5 m boyutundaki Türk Bayrağı, TFF Bayrağı, UEFA Respect Bayrağı, Lig Bayrağı ve iki kulübün tescilli renklerinden oluşan Bayraklar stadyumda mevcut bayrak direklerine çekilecektir. Misafir takımlar kendi bayraklarını yanlarında bulundurmak ve eşgüdüm toplantısında stadyum müdürüne teslim etmek zorundadır."

PFDK, Perşembe günkü toplantısında disiplin sevklerini görüşerek karara bağlayacak.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Aferin kendi rekorlarımızla geliyoruz. Maça bayrak getirmediği için ilk ceza alan kulüp olarak tarihe geçtik. Yönetime plaketi şehrin ileri gelenleri vermeli. Bunu şehir merkezinde meydanlarda kutlamalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vedat (6 yıl önce)
    Sosyal medya direktörü göreve başlayacakmış .hayırlı olsun. Birde bayrak taşıyan birini alsınlar..
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (6 yıl önce)
    Yazıklar olsun :) daha yazacak birşet bulamıyorum :D
    0
    0
    Yanıtla
  • M. Kılıç (6 yıl önce)
    Bu çok büyük bi sürpriz değil zaten, Bir kulüp bu kadar amatörce yönetilirse olacağı sonuçlar bu! Yakında Erol Hocada kaçar gider.Fenerbahçe macında ise , Sahaya her maçta olduğu gibi farklı bir formayla çıkıldı ve rezalet denilecek bir forma uyumsuzluğu vardı. Zaten geçen seneden kalan formaları kullanıyorsunuz, birde bu şehri ve bölgeyi temsil edecek kalitede forma bulamıyorsunuz, Siyah altına Kırmızı nasıl bir akıldır! Olması gereken ya Sarı Siyah yada Sarı Kırmızı ,bu kadarınıda yapamıyorsanız zaten Süperlig kalitesinde değilsiniz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Anti trabzonspor (6 yıl önce)
    İnşallah istanbul'da bize her yer trabzon diye bağıran bütün taraftarlar ceza yer de Malatya'da ki trabzonspor maçına giremezler!
    0
    0
    Yanıtla
  • Abbas Yolcu (6 yıl önce)
    Her kulüp stadında ligdeki tüm kulüplerin bayrağını bulundursa daha kolay olmaz mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • ali gültekin (6 yıl önce)
    buram buram amatörlük kokan hareketler, çok komik
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer (6 yıl önce)
    bayrağı unutacağınıza Aly Cissokho'yu unutsaydınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (6 yıl önce)
    Bu kadar ciddiyetsiz ve isbilmezlik olmaz!!yeter arkadas cekin su ellerinizi takimin ustunden!!malatya bu kadarmi sahipsiz anlayamiyorum yaa
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (6 yıl önce)
    İşte bu bayrak unutma işi bu yönetimin ne kadar da kayıtlı olduğunu gösteriyor. Sadece pes demeli, yani rezalet...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (6 yıl önce)
    Bu yönetim bu haftayla birlikte gitmeli ali ravcı ve adil gevrek bay ?
    0
    0
    Yanıtla
  • SADECE MEG (6 yıl önce)
    Bilgili insanların yetkili olmadığı BİLGİSİZ insanların yetkili olduğu yönetimle olacağı bu....
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (6 yıl önce)
    İdari menejer ne işe yarar acaba bu işin sorumlusu kimse gereği yapılmalı diyecek ama onu yapacak yönetim nerede. Tarih yazmaya devam ediyoruz ama yürü adil gevrek ve onun şakşakçıları
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri Terece (6 yıl önce)
    Yazıklar olsun futbol bilgisi olmayan vizyonsuz bir yönetim ve başkanının elinde oyuncak olmuş bir takım hüviyetinde Malatyaspor.Bir Malatyalı olarak utanıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (6 yıl önce)Basri Terece isimli kullanıcı yorumuna
    Yüreğine sağlık ,Çok doğru tesbit, Yönetim sadece sistemin adamı olmak üzerine ! , Bilgi beceri gerekmiyor ? , Öyle olunca 'da ülkeye rezil olunuyor ,
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Yakinda..oyuncularda.unuturlar.gel.bunlara.guven
    0
    0
    Yanıtla