SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS, BB Erzurumspor'lu Oyuncuya Talip

0
Güncellendi - 2019-06-23 21:48:46
EYMS, BB Erzurumspor'lu Oyuncuya Talip
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan İbrahim Akdağ'ı kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Akdağ ile Denizlispor’un da ilgilendiği öğrenildi.

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor, yabancı oyuncuların yanı sıra yerli oyuncu noktasında da kaliteli isimleri kadrosuna katmak için çalışıyor.

Geride kalan sezonu beşinci sırada tamamlayarak, UEFA Avrupa Ligi’ne katılma hakkını elde eden Evkur Yeni Malatyaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan İbrahim Akdağ'ı kadrosuna katmak istiyor. Akdağ ile Süper Ligin yeni ekibi Denizlispor’da ilgileniyor. Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile sözleşmesi devam eden Akdağ'ın kulübünde kalmak istediği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki Akdağ, merkez orta sahada görev yapıyor.

Çubukspor, Darıca Gençlerbirliği, Ümraniyespor’un formalarını giyen Akdağ, 2018-2019 sezonunda Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a transfer oldu. Akdağ, geride kalan sezonda Süper Lig’de 29 karşılaşmada 2 bin 55 dakika görev alırken, 3 gol, 1’de asistle oynadı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

ARŞİV FOTO: İbrahim Akdağ (sağdaki), takımının EYMS ile oynadığı maçta Ahmet Ildiz ile mücadelede

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Mücahit aslan (4 yıl önce)
    Saygisiz bi futbolcu kibirli malatyamiza yakismaz sayin başkanım SAKIN almayın gitsin başka kulübe
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (4 yıl önce)
    İbrahimi iyi tanırım dostumdur üzerinde emeğim vardır. Aynı odada iki yıl uyuduk. Çalışkan hırslı teknik bir oyuncudur. Transfer haberini dört gözle bekliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    AMAN! Sakın öyle bir hataya düşmeyin! Bunun haberini bile yapmak Malatyalılara hakarettir!
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (4 yıl önce)
    Küme düşmüş bir takımda futbolcu alma ısrarını sürdüren yönetim bunu Malatya kamuoyuna açıklasın. Ligi 5. olarak bitirmiş bir takımın futbolcusunu sat git küme düşmüş takımda futbolcu al .Bu nasıl bir futbol adamlığı, bu nasıl bir transfer politikası.
    0
    0
    Yanıtla
  • serkan (4 yıl önce)
    İBRAHİM YAPILACAK EN KÖTÜ TERCİH, TRİBÜNE KÜFÜR EDEN TOP TOPLAYICIYA ŞU ÇEKSİN, SONRA SAHANIN ORTASINDA ÇOCUKLAR GİBİ AĞLASIN SONRADA SÜPER LİG TAKIMINDA OYNASIN ARTI HİÇ İYİ BİR OYUNCUDA DEĞİL BİZ ÖYLE FUTBOLCULARI SÜPER LİG E ÇIKTIĞIMIZDA BIRAKMIŞTIK
    0
    0
    Yanıtla
  • mete kara (4 yıl önce)
    bu adamı alırsanız maça gelmeyiz..bu adam bize küfretti taraftarımıza küfretti nasıl alırsınız iyiyce şaştı bu yönetim
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (4 yıl önce)
    Erzurum'dan bir oyuncu seç deselerdi ilk sıraya Ibrahim'i yazardım. Ali hoca (Ravcı)sen bu işi biliyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Bizim transfer komitesi iyice pusulayı şaşırdı.böyle abuk sabuk transferlerle kulübü öldürmeye çalışıyorlar herhalde.devrearası yaşadığımız transfer faciasından kimse ders almamış gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    almayın bunu
    0
    0
    Yanıtla
  • Smart44 (4 yıl önce)
    Bu adamı alırsanız ne maça giderim ,ne de desteklerim Bize centilmen futbolcular lazım, taraftara küfür eden sporcu değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (4 yıl önce)
    Adını bile zikretmek bize hakarettir...istemiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (4 yıl önce)
    Top toplayıcımıza topu atan, taraftara küfürler eden sonrada ağlayan değil mi balık hafızalımısınız, küfredene canım cicim mi dicez
    0
    0
    Yanıtla