SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Beşiktaş Hazırlıklarını Sürdürdü

0
Güncellendi - 2017-11-21 16:07:22
EYMS Beşiktaş Hazırlıklarını Sürdürdü
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 13.haftasında Cumartesi günü Yeni Malatya Stadyumu’nda Beşiktaş’ı konuk edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

  Ligde üst üste Medipol Başakşehir ve Aytemiz Alanyaspor karşılaşmalarını kaybeden sarı kırmızılılar, Cumartesi günü 16.30’da Yeni Malatya Stadyumu’nda şampiyonluğun en güçlü adaylarından Beşiktaş’ı konuk edecek. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, teknik direktör Erol Bulut nezaretinde sürdüren sarı kırmızılılarda, futbolcuların hırs ve istekleri teknik heyetin yüzünü güldürdü.

  Antrenman öncesi futbolcularıyla antrenman sahasında kısa süreli bir toplantı yapan teknik direktör Erol Bulut, özellikle ikili mücadeleleri yüzde 50 oranında kazandıklarını vurgulayarak, ellerine geçen fırsatları daha iyi değerlendirmek zorunda olduklarını söyledi.

ÇİFT KALE MAÇ KIRAN KIRANA GEÇTİ

  Yarı alanda pas çalışmasıyla başlayan antrenmanda daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular, top kapma ve pas çalışması yaptı.

  Yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından takım çift kale maç yaptı. Sık sık oyuncularına ikazlarda bulunan Bulut, futbolcuların hırs ve isteklerinden memnun kaldı.

  Yoğun yağış altında çalışan futbolcuların hırs ve istekleri teknik heyeti memnun etti.

TAKIMDA 3 OYUNCU SALONDA ÇALIŞTI

  Evkur Yeni Malatyaspor’da sakatlığı düzelen sol bek oyuncusu Rahman Buğra Çağıran takımdan ayrı çalıştı. Fizyoterapist eşliğinde çalışan genç oyuncu, düz koşu ve fiziksel hareketler yaptı.

  Takım kaptanı Yalçın Ayhan, sağ bek İssam Chebake ile Fransız kanat oyuncusu Michael Pereira ise Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında aldıkları hafif darbeler nedeniyle salonda çalıştı. Yalçın Ayhan, Chebake ve Pereira’nın durumlarının ciddi olmadığı kaydedildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mehmet Demirhan (6 yıl önce)
    Beşiktaşı yenip göndereceğiz. Takım hırslı
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (6 yıl önce)
    yorgun beşiktaşı yeneceğinize inanıyorum
    0
    0
    Yanıtla