SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Beşiktaş Maçı Hazırlıklarına Başladı

0
Güncellendi - 2017-11-20 15:50:08
EYMS Beşiktaş Maçı Hazırlıklarına Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’in 12. haftasını A.Alanyaspor yenilgisiyle kapatan E. Yeni Malatyaspor’da ağızları bıçak açmazken, sarı-kırmızılı takım Beşiktaş müsabakasının hazırlıklarına başladı.

A.Alanyaspor karşısında birçok net gol pozisyonunu gole çeviremeyen Malatya ekibi, Vagner Love’un kaydettiği golle haftayı puansız kapattı. Sarı kırmızılılarda ligin 13. haftasında oynanacak Beşiktaş maçının hazırlıkları başladı.

Morallerin bozuk olduğu haftanın ilk çalışmasına izinli olan Yalçın Ayhan, Michael Pereira, Aly Cissokho, Adem Büyük, Issıar Dia ve Aytaç Kara katılmadı. A.Alanyaspor karşılaşmasında ilk on birde forma giyen oyuncuların yenileme çalışması yaptığı antrenmanda diğer oyuncular çift kale maç yaptı. Çift kaleyi sık sık durduran Teknik Direktör Erol Bulut, oyuncularına yapmaları gerekeni anlattı.

Bu arada Erol Bulut’un altyapıdan A takıma aldığı Ferhat Canlı ile yakından ilgilendiği gözlenirken, genç oyuncuya kendini hazır tutması talimatı verdiği öğrenildi.

Sarı-kırmızılı takımda cezası biten Faslı golcü Khalid Boutaib, cumartesi günü oynanacak Beşiktaş maçında formasına kavuşacak.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • serdar (6 yıl önce)
    bence misafir biletlerini Beşiktaş taraftarına 75 , 100 tl arası satın
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Son iki maçta sıfır gol ver sıfır puan.tabiki sıfır futbol.Yol yakınken aklımızı başımıza almalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (6 yıl önce)
    yeminle maçı izledim ilk yarı hiçbişe oynayamadı.2 yarı biraz kıpırdadı fakat profesyonellik bi takım değil.inşaallah bjk yi yenerizde şansa iyi olur ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri Terece (6 yıl önce)
    Bu ligin en kötü takımı Yeni Malatyas'por.Sezon sonu ilk düşecek takım hüviyetinde. bana inanmayanlar sezon sonunda görecekler
    0
    0
    Yanıtla
  • kümeye düştüyse yorum yazmana da gerek yok ne umut ediyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (6 yıl önce)
    Yönetimin biletler konusunda taraftara yardimci olmali ve taraftar dişarda degil tribünde olmalı sayın adil gevrek bu konuya el atın lütfen ve pasolig konusunda bir pasoligle 2 kisi girebilir diyo pasolig sayfasında ama bi yetişkin bi cocuk olmak şartıyla ama bizim stadda alinmiyor. Sonra taraftar gelmiyo diyolar tff bi konuda herkesi maca davet ediyor amatör oyuncularin bedava stada girisi olacagini acikladi ama malesef bu karar malatyada uygulanmiyor sayin baskanim stad gorevlilerini size zahmet uyarin bu konuda gecen hafta basaksehir macina cocugum maca girmedi dolayısıyla bende giremedim bu saçmalığa bi son verin saygilar basarilar
    0
    0
    Yanıtla