SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Beşiktaş Maçına Tam Kadro Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2018-09-06 21:53:23
EYMS Beşiktaş Maçına Tam Kadro Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’de ikinci sezonunu geçiren Evkur Yeni Malatyaspor, ligin beşinci haftasında deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmaya tam kadro çıkmaya hazırlanıyor.

Sezon başlangıcında üst üste yaşadığı talihsiz sakatlıklar nedeniyle, lige 13 futbolcuyla hazırlanan Evkur Yeni Malatyaspor’da sakat oyunculardan güzel haberler gelmeye başladı.

Topuk Yaylası’ndaki kamp çalışmalarında sakatlanan ve ameliyat olan forvet oyuncusu Eren Tozlu takımla birlikte çalışmalara katıldı. Sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı olan Ömer Şişmanoğlu, Atiker Konyaspor karşılaşmasında 65.dakikada oyuna dahil olmuştu. Şişmanoğlu’nun Beşiktaş karşılaşmasına kadar tam anlamıyla hazır olması bekleniyor.

Ligin ilk haftasında Göztepe ile oynanan karşılaşma öncesi antrenmanda sakatlanan ve uzun süredir takımdan ayrı kalan orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, Atiker Konyaspor maçı öncesinde düz koşulara başlamıştı. Takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren Yıldırım’ın milli maç nedeniyle lige verilen arada takımla birlikte çalışmalara katılması bekleniyor.

Ligin üçüncü haftasında deplasmanda oynanan Kayserispor karşılaşmasında oyuna ikinci yarıda dahil olan Mitchell Donald dizinden sakatlanmıştı. Atiker Konyaspor maçının kadrosunda yer alamayan Donald’ın Beşiktaş maçına kadar hazır olması bekleniyor.

Evkur Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Erol Bulut, Beşiktaş maçında tam kadro olup olmayacaklarına ilişkin, “Erkan Kaş uzun zamandır maç oynamadı. Hafta sonu bir hazırlık karşılaşması oynayarak, orada oynamayan arkadaşlarımızı görmüş olacağız. Muniru, Erkan ve Donald’ı oynatacağız. Beşiktaş maçında hazır şekildeyse birkaç futbolcumuzu değerlendireceğiz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Eren ve Donald dan hiçbirşey olmaz ama muniru kalite görünüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Erol hoca lütfen Bautaib,chabek ve pereira yı bu maçta 18 e bile alma.onların yerini dolduracak kaliteli oyuncularımız var.kimseye forma garantisi vermemeliyiz.sadece hakeden formayı alsın.
    0
    0
    Yanıtla