SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Beşiktaşlı Stoperi İstiyor

0
Güncellendi - 2017-08-06 19:39:33
EYMS Beşiktaşlı Stoperi İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Stoper, orta saha ve forvet mevkilerine tecrübeli isimleri alarak, Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapmak isteyen Evkur Yeni Malatyaspor’un Beşiktaş’ın stoperi Pedro Franco’yu kadrosuna katmak için girişimlere başladığı öğrenildi.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren yönetim, savunma hattını güçlendirmek için gözünü Süper Ligin dev kulübüne çevirdi. Savunmaya daha önce Yalçın Ayhan’ı alan sarı siyahlılar, Beşiktaş’ta forma giyen stoper Pedro Franco’yu da kadrosuna katarak, savunma hattını güçlendirmek istiyor.

1,83 metre boyunda ve 26 yaşındaki stoperin 2018 yılına kadar Beşiktaş ile sözleşmesi bulunuyor. Geçen sezon Kolombiya ekiplerinden Millonarios’ta kiralık olarak forma giyen Franco, Libertadores kupasında da 2 karşılaşmada görev aldı.

Club Atlético San Lorenzo de Almagro, Beşiktaş JK ve Millonarios FC takımlarının formalarını giyen Pedro Franco, Beşiktaş formasıyla 59 karşılaşmada görev alırken, 1 gol kaydetti.

Millonarios takımında 100 karşılaşmaya çıkan tecrübeli stoper, bu karşılaşmalarda 6 gol kaydederken, 3’te asist yaptı.

Franco, Kolombiya Milli Takımında 5, Kolombiya U20 Milli Takımında ise 14 karşılaşmada görev aldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Bu oyuncuyu bir an evvel alın,bize lazım bir oyuncu
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Lig başlayacak artık transferler bitsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • yilmaz (6 yıl önce)
    Yapilan Transferler cogu iyi cikmadi bence kaleci iyi degil bence Ertac sanki daha hazir durumda, Forvet Khalit bu Ligde Fazla gol atacak bir durumu yok gibi Ptt lig icin ideal adam.Baskanim size Inaniyoruz insallah bu Takimi adam edersiniz Transfer sart gidecek Futbolcu cok var artik Hayirlisi
    0
    0
    Yanıtla