SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Boluspor'la Hazırlık Maçı Oynadı

0
Güncellendi - 2017-07-22 20:03:52
EYMS Boluspor'la Hazırlık Maçı Oynadı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce’de Fenerbahçe’nin tesisleri olan Topuk Yaylası’nda sürdüren Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, TFF 1. Lig ekibi Boluspor ile hazırlık karşılaşması oynadı. Evkur Yeni Malatyaspor, ilk yarısı 0-0 tamamlanan hazırlık karşılaşmasını, Emanuel Dening ve Ahmet Aras’ın golleriyle 2-0 kazandı.

Bolu Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Boluspor; Gökhan Değirmenci, Göksu Alhas, Cengiz Umut Meraş, Alim Öztürk, Mamadou Diarra, İshak Çakmak, Guido Koçer, İrfan Başaran, Rydell Poepon, Chukwuma Emmanuel Akabueze, Mitchell te Vrede on biriyle mücadele etti.

Evkur Yeni Malatyaspor ise Fabien Farnolle, Yalçın Ayhan, Murat Akça, Issam Chebake, Emanuel Dening, Micheal Pereira, Godson Azubuike, Ferhat Kiraz, Eren Tozlu, Sunday Mba, Khalid Boutaib on biriyle çıktı. Sarı siyahlılarda, hazırlık karşılaşmasında takım kaptanlığını tecrübeli stoper Yalçın Ayhan, Boluspor’da ise forvet oyuncusu Rydell Poepon yaptı.

Onur Karabaş’ın yönettiği karşılaşmaya Evkur Yeni Malatyaspor başladı. Evkur Yeni Malatyaspor kırmızı, Boluspor ise beyaz formayla sahada mücadele etti.

İlk yarı

Dakika 2: Emanuel Dening’in akıl dolu aşırtma vuruşunda kaleci Gökhan, köşeye giden topu parmaklarının ucuyla kornere çeldi. Mba’nın kullandığı korner atışında Yalçın Ayhan kafayla indirdi ancak Eren Tozlu topa dokunamayınca, Boluspor defansı topu uzaklaştırdı.

Dakika 6: Mitchell te Vrede, Gökhan Değirmenci’nin uzun pasıyla kaleci Fabien Farnolle ile karşı karşıya kaldı ancak Yalçın Ayhan araya girerek, tehlikeyi büyümeden önledi.

Dakika 25: Mitchell te Vrede’nin şutunda defansa çarpan top, üstten kornere gitti. Korner atışını İrfan Başaran kullandı ancak sonuç çıkmadı.

Dakika 28: Pereira’nın soldan ortasında Khalid Boutaib’ın kafa vuruşunda top yandan auta çıktı.

Dakika 35: Khalid Boutaib’in soldan ortasında Eren Tozlu kafayı vurdu, Diarra’ya çarpan top kornere çıktı.

Dakika 36: Evkur Yeni Malatyaspor yarı alanında topla buluşan Emanuel Dening topu iyi sürdü ve uzak mesafeden kaleyi yokladı. Kaleci Gökhan’ı geçen top, üst direğe çarparak, yeniden oyun alanına döndü.

Dakika 38: Chukwuma Emmanuel Akabueze, sağdan ceza sahası içerisine girdi ve vuruşunu yaptı, kaleci Fabien Farnolle, açıyı iyi kapattı ve gole izin vermedi.

Dakika 44: Guido Koçer’in ceza sahası ön çizgisinden şutunda Fabien Farnolle, soluna iyi uzandı ve gole izin vermedi.

Hazırlık karşılaşmasının ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

İkinci yarı

Evkur Yeni Malatyaspor’da Issiar Dia, Samsun'a kiralanmasına rağmen kamptan ayrılmadığı öğrenilen Boubacar Dialiba Diabang, Sadık Çiftpınar, Sincere Seth, Ertaç Özbir, ikinci yarının başında oyuna dahil oldu.

Dakika 53: Kaleci Ertaç ile Murat Akça’nın anlaşmazlığı sonrası top Guido Koçer’in önünde kaldı. Koçer’in şutunda kaleci Ertaç açıyı iyi kapatarak, gole izin vermedi.

Dakika 58: Ferhat Kiraz’ın kullandığı serbest vuruşta Murat Akça dokundu top, direkten döndü. Dönen topu Dening ağlara gönderdi ve Evkur Yeni Malatyaspor 1-0 öne geçti.

Dakika 65: Dialiba’nın kullandığı korner vuruşunda Sadık ön direkte topa dokundu. Top, yandan auta çıktı.

Dakika 78: sağ kanatta topla buluşan Dia, topu geriden gelen Murat Yıldırım’a çıkarttı. Yıldırım’ın şutunda kaleci Gökhan iyi uzandı ve topu kontrol etti.

Dakika 84: Rahman’ın soldan ortasında Murat Yıldırım indirdi ancak Ahmet Aras topu boş kaleye gönderemedi. Sağ tarafa açılan topla buluşan Dia’nın ortasında Ahmet Aras, ayağının üstüyle topu ağlara gönderdi ve farkı 2’ye çıkarttı.

Dakika 87: Boluspor’da Sane’nin sağdan pasında Melih şutunu çekti top, Murat Akça’dan döndü.

Hazırlık karşılaşması 2-0 Evkur Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle tamamlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mustafak (6 yıl önce)
    Dialibayı verme ertuğrul hocammmm
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafak (6 yıl önce)
    Ertuğrul hocam ferhatkirazdan olmaz sadık değerlendirilmeli eren tozludanda olmaz. Dialiba gitmemeliydi ama
    0
    0
    Yanıtla