SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'EYMS Brattan İle Prensipte Anlaştı'

0
Güncellendi - 2019-07-10 01:05:13
'EYMS Brattan İle Prensipte Anlaştı'
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, Avustralyalı orta saha oyuncusu Luke Brattan ile ilgileniyor. Sarı kırmızılı takımın 29 yaşındaki oyuncu ile prensipte anlaştığı iddia ediliyor.

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu Abant'ta sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Spor Toto Süper Lig ile Türkiye Kupası'nın yanı sıra UEFA Avrupa Ligi'nde de mücadele edecek olan sarı kırmızılılar, geniş bir kadro oluşturmak için yoğun bir mesai harcıyor.

Sarı kırmızılılarda 32 maçta 2 bin 479 dakika süre alan ve 10 kez rakip ağları havalandıran Sırp futbolcu Danijel Aleksic, Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli, Michael Pereira Romanya ekibi CFR Cluj'a transfer olurken, sözleşmeleri biten Adem Büyük ve Ömer Şişmanoğlu da takımdan ayrılmıştı. Aboubakar Kamara ile ekonomik şartlardan dolayı anlaşamayan sarı kırmızılılar, Brezilyalı merkez orta saha oyuncusu Guilherme ile görüşmelerini sürdürüyor.

Öncelikli olarak stoper ve orta sahaya oyuncu almak isteyen Evkur Yeni Malatyaspor'un gündeminde Avustralyalı orta saha oyuncusu Luke Brattan'ın olduğu öğrenildi.

Ön libero ve merkez orta saha bölgelerinde forma giyebilen Avustralya asıllı oyuncu, son olarak Melbourne City formasını giydi. "Geçirdiğim bu güzel 3 yıl için Melborn’u ailesine teşekkür ediyorum" açıklamasıyla bir veda mesajı yayınlayan Brattan'ın Evkur Yeni Malatyaspor yönetimiyle bir görüşme yapması bekleniyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Kağan bulun (4 yıl önce)
    Süper lig de dahi oynayamayacak yeterlilik de avustralya ligi dışında bir lig maçı dahi yok yazık gerçekten resmen alexsic i sattık alın size futbolcu demek resmen taraftarın gazını aliyorlarr
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (4 yıl önce)
    Adamin kariyeri super ligde oynamak icin yeterli yasida cok fazla degil murat yildirim dan cok daha iyi oynar bu oyuncuyu sergen hoca istemistir oynadigi ligler surekli hucum futbolu oynayan ligler uzaktan isabetli sut ozelligi olan oyuncu alabilirsek faydali olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (4 yıl önce)
    Yine bonservissiz yine kimsenin almadığı bir adam ve tabiki bizim muhteşem transfer komitesi. Yol parasını kendi ceplerinden versin. Yazık gerçekten yazık olmamalıydı böyle kimseyi aday da göstertmediler yine kendileri aldı başkanlığı yine kim ne derse desin bildiğimizi yapacaz dicekler. Sergen hoca gider amatör beleş bi hoca getirirken. Düşeriz... Taraftarı heyecanlandıran transfer yok. Parası yok sanki klübün sattı sattı beleş adam aldı... Enteresan
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernek (4 yıl önce)
    YUH ARTIK BUNE BIÇÎM KLÜP YÖNETMEK TARAFTARI YENI HOCAYI BU KADAR ÜZÜP SIKINTIYA SOKMANIN NE ANLAMI VAR BECEREMIYORSAN ÇEK GIT DERLER ADAMA GITMIYORSANDA DOKUZ DOĞUTMA BIZLERİ
    0
    0
    Yanıtla
  • Arat Gedikoglu (4 yıl önce)
    Eğer transfer borsasından bu arkadaş takip edilirse şu anda boşta boşta yani kulüpsüz. Bonservissiz. Almak için peşinde olan herhangi bir kulüp yok. Yani ysni demem o ki bu arkdaşı almak isteyen hiçbir takım olmadığı için biz alıyoruz. Dostlar alışverişte görsün der gibi transfer yapmışız.
    0
    0
    Yanıtla