SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Bu Kez 'Menajer'den PFDK'da

0
Güncellendi - 2018-06-11 21:33:50
EYMS Bu Kez 'Menajer'den PFDK'da
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, 11/4, 12/1, 18/b,ç ve 23. maddesi uyarınca PFDK'ya sevk edildi.

  Türkiye Futbol Federasyonu internet sitesinden yaptığı açıklamada, 2017-2018 sezonunda Süper Lig'de mücadele eden 18 kulübün, "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatı'nın 11/4, 18/b, c, ç ve 23. maddesi uyarınca PFDK'ya (Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu) sevk edildiğini duyurdu. PFDK’ya sevk edilen kulüpler arasında Evkur Yeni Malatyaspor’da yer aldı.

  Hukuk Müşavirliği'nce Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporunda, “EVKUR YENİ MALATYASPOR Kulübü'nün "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatı'nın 11/4, 12/1, 18/c ve 23. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir” denildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • mehmet demirhan (5 yıl önce)
    süper ligin bütün klüpleri sevk edilmiş.. Bunların yatacak yeri yok. Zaten 1 hafta filan önce açıklamışlardı (tffnin)federasyonun geliri 700 milyon diye. bazı maçlardaki sözde tarftar olayları çirkin tezahürat.mevzuları da hep bahane maksat para koparmak. İktidar vermiyo bu gudubet tff ye para.
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (5 yıl önce)
    11/4 (4) Futbolcu ve kulüpler, menajerlerin katılımı ile imzaladıkları profesyonel futbolcu sözleşmesi veya transfer sözleşmelerinin birer nüshasını imza tarihinden itibaren 30 gün içinde belgeleri ile birlikte TFF'ye ibraz etmek zorundadır. Futbolcu ve kulüplerin, menajerlik faaliyetleri kapsamında menajerlere ödedikleri ücretlere ilişkin bilgi ve sair ödeme belgelerinin suretlerini en geç Şubat ayının son işgünü TFF'ye ibraz etmek zorundadır 18/b b) Sadece lisanslı menajerlerin hizmetlerinden yararlanmak, bu talimatta öngörülen istisnalar haricinde doğrudan veya dolaylı olarak lisanssız hiçbir kişinin onlar ad ve hesabına kulüpler veya futbolcular ile sözleşme müzakere etmesine veya menajerlik faaliyeti kapsamında değerlendirilebilecek işlemler yürütmesine izin vermemek, c) Yürüttükleri sözleşme müzakereleri sırasında karşı taraflarında bulunan futbolcular veya kulüplerin sadece lisanslı menajerler vasıtasıyla sözleşme müzakerelerinde bulunmasını sağlamak, lisansı bulunmayan kişilerin bu müzakerelere girmesine müsaade etmemek, lisanssız kişilerle doğrudan veya dolaylı hiçbir sözleşmesel ilişkiye girmemek, ç) Bir menajer ile herhangi bir sözleşmesel ilişkiye girmeden önce söz konusu menajerin hâlihazırda bu faaliyeti yürütebilecek şekilde lisanslı olduğunu, lisansının iptal edilmediğini ve askıda olmadığını kontrol etmek Madde 23 - Kulüplere İlişkin Ceza Hükümleri İşbu talimat ile FIFA, UEFA veya TFF’nin menajerlik faaliyetine ilişkin sair mevzuatına aykırı hareket eden kulüpler hakkında; a) İhtar b) Süper Lig İçin 75.000.-TL’den, TFF 1.Lig için 35.000.- TL.’den, TFF 2.Lig için 17.500.- TL.’den ve TFF 3.Lig i.in 7.500.- TL.’den az olmamak üzere para cezası, c) Transfer yasağı cezası, ç) Puan tenzili cezası, d) Bir alt lige düşürme cezası verilebilir. Bu cezalara ihlalin ağırlığı, niteliği, tekrar durumu dikkate alınarak birlikte ya da ayrı ayrı hükmedilebilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haklı (5 yıl önce)
    Terimin tazminatını ödeyeler diye yaptıklarına bak
    0
    0
    Yanıtla