SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Bugün Sivasspor İle Karşılaşıyor

0
Güncellendi - 2017-01-14 14:35:10
EYMS Bugün Sivasspor İle Karşılaşıyor
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de ikinci yarının ilk haftasında Evkur Yeni Malatyaspor ile Sivasspor, bugün 13.00’da Malatya İnönü Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma TRT Spor kanalından naklen yayınlanacak. Zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmada 3 puanın sahibi olan takım, ikinci yarıya avantajlı başlamış olacak.

Evkur Yeni Malatyaspor ile Sivasspor arasında oynanacak karşılaşmayı İzmir Bölgesi’nden Süper Lig Hakemi Kutluhan Bilgiç yönetecek. Bilgiç’in yardımcılıklarını Manisa Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Volkan Narinç ile İzmir Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi İlker Takpak yapacak.

TFF 1. Lig’de Evkur Yeni Malatyaspor, ligin ilk yarısını 30 puanla ikinci sırada tamamlarken, Sivasspor ise 28 puanla dördüncü sırada yer aldı.

EYMS 3 MAÇTIR KAZANAMIYOR

İlk yarının son maçında deplasmanda Boluspor’u 5-1 mağlup eden Evkur Yeni Malatyaspor, ilk yarısının sonlarında büyük bir düşüş yaşamıştı.

Sarı kırmızılılar, ligin ilk yarısında Malatya İnönü Stadı’nda oynadığı son 3 maçta galibiyet yüzü göremedi. Giresunspor ve Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan Evkur Yeni Malatyaspor, Bandırmaspor’a ise 1-0 yenildi.

EYMS’NİN İÇ SAHA PERFORMANSI

TFF 1. Lig’de ilk yarıyı 30 puanla ikinci sırada tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında 17 puan topladı.

Sarı kırmızılılar, ligin ilk yarısında iç sahada 8 karşılaşmaya çıktı. 8 karşılaşmanın 5’ini kazanan, 2’sinde berabere kalan ve sadece 1’inde mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında 17 puan toplayabildi.

Evkur Yeni Malatyaspor, ilk yarıda ilk iç saha maçını 28 Ağustos’ta Samsunspor ile oynadı. Sarı kırmızılılar, müsabakayı Dialiba’nın 44’ncü dakikada attığı golle 1-0 kazandı. Ligin dördüncü haftasında Malatya İnönü Stadı’nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayan Evkur Yeni Malatyaspor, zorlu karşılaşmayı Dialiba ve Amutu’nun golleriyle 2-0 kazandı.

İç sahadaki ilk beraberliğini ligin 12’nci haftasında Giresunspor’a karşı 1-1’lik skorla alan sarı kırmızılılar, bir sonraki iç saha maçında Bandırmaspor’a 1-0 yenildi ve iç sahadaki ilk mağlubiyetini de almış oldu.

SİVASSPOR 5 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Ligde şampiyonluk yarışı veren Sivasspor ise ilk yarının son bölümünde çıkış yakaladı ve 28 puan toplayarak, şampiyonluk yarışının içerisinde olduğunu gösterdi.

Kırmızı beyazlılar, TFF 1. Ligin son 4 haftasında 3 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Giresunspor’u 2-1, Göztepe’yi 3-0, Bandırmaspor’u 1-0 yenen Sivasspor, Adana Demirspor ile 0-0 berabere kaldı.

Sivasspor, deplasmanda oynadığı 8 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı ve 11 puan toplayabildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Osman (7 yıl önce)
    Umarım çok iyi bir şekilde sivasi agirlar şöyle. 4/0 gibi mesela göndeririz ozaman bir recal çekeriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (7 yıl önce)
    Goztepe diyecektiniz galiba
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    doğur dürüst transfer yapılmadı benim bildiğim sadece iki transfer yapıldı. Takım aynı hoca aynı yönetim aynı değişen bir şey yok. Sivas bize yenerse bozuk zemin yüzünde oldu diyecekler. nedense bu bozuk zemin gelen takımlar hiç geçerli değil. zaten Başkan İstanbul da oynayalım diye zemin hazırlıyor yenilgilere
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor lu (7 yıl önce)
    Herkes maça haydi malatya stat dolmalı artık şampiyonluk için en önemlisi taraftar desteği soğuk demeden macaa haydii malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • şaMpiyonMalatya (7 yıl önce)
    2-0 olsun bizim olsun inşALLAH
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet aydoğan (7 yıl önce)
    Tüm saha olumsuzluğuna rağmen haydi BİSMİLLAH ŞAMPİYONMALATYA
    0
    0
    Yanıtla
  • mus (7 yıl önce)
    Butun,teknik,heyetine,oyunculara,basarilar,diliyorum,siz,bu,kazanirsiniz,kazanma,gucunuz,var
    0
    0
    Yanıtla
  • Talip (7 yıl önce)
    Boludaki gibi oynarsa şampiyon biziz gerisi hikaye sadece final maçlarda yenilmeyelim göztepe eskişehir sivas ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (7 yıl önce)
    Maç sezonun en önemli ve kıritik maçı diyebiliriz.Seyircimize önemli görev düşüyor stada gelerek sabıka takımımızı 90 dakika boyunca desteklemeliyiz çok iyi bir atmosfer oluşturmalıyız.HAYDi TARAFTAR MAÇA
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Insallah sivasi yeneriz körtepe de beraber kali amaneti geri aliriz
    0
    0
    Yanıtla