SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Bursa Maçı Hazırlığını Sürdürdü

0
Güncellendi - 2017-09-13 20:36:59
EYMS Bursa Maçı Hazırlığını Sürdürdü
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 5’inci haftasında sahasında Bursaspor ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Ligin 4’üncü haftasında İstanbul ekibi Kasımpaşa’ya deplasmanda 3-2 mağlup olan sarı kırmızılılar, karşılaşma sonrası ara vermeden İstanbul’da yaptığı çalışmayla Bursaspor maçının hazırlıklarına başlamıştı.

Ligde 4 hafta sonunda 4 puanı bulunan Evkur Yeni Malatyaspor, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde hazırlıklarını sürdürdü.

FUTBOLCULARLA TOPLANTI, BASIN SORUMLUSUNA ALKIŞ

Tecrübeli teknik adam, antrenman öncesi futbolcularla antrenman sahasında yaklaşık 10 dakika süren bir toplantı yaptı.

Kasımpaşa maçını değerlendiren Sağlam, bu karşılaşmadaki hatalarla ilgili futbolculara uyarılarda bulunarak, herkesin en iyi şekilde Bursaspor maçına konsantre olmasını istedi.

Tecrübeli teknik adam, ikinci kez baba olan kulübün basın sorumlusu Mustafa Ayaz’ı tebrik ederek, teknik heyet ve futbolcularla birlikte alkışladı.

Basın sorumlusu Mustafa Ayaz ile eşi Hatice Ayaz’ın ikinci yavruları olan kız çocuğuna Selin isminin verildiği belirtildi.

Toplantı sonrası futbolcular 2’şer ve 3’erli gruplar halinde yarı sahada koşu yaptı. Isınma hareketlerinin ardından futbolcular, 2’şer ve 3’erli gruplar halinde tam saha koşu yaptı. Kalecilerin ayrı çalıştığı antrenman, istasyon çalışmasının ardından tamamlandı.

BURSA CEPHESİ..

Bursaspor,  sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Gribal enfeksiyon geçiren Bogdan Stancu ve kasığındaki sakatlığı devam eden Pablo Batalla antrenmanda yer almadı.

Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarını Çarşamba sabah saatlerinde yapılan antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Paul Le Guen nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 40 dakika sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenman pas çalışmasıyla devam etti. Daha sonra çabukluk ve koordinasyon çalışması yapan yeşil-beyazlılar, son bölümde ise taktik çalışma yaptı. Gribal enfeksiyon geçiren Bogdan Stancu ve kasığındaki sakatlığı devam eden Pablo Batalla antrenmanda yer almadı.

Bursaspor, Perşembe sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla Evkur Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- Bursa, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Yalçın Kaptan bu iş sana düşüyor kasımpaşa maçındaki hatalar,ne minaya,ne şabeke,nede sisoko ya yakışmadı,her ne kadar konuştuğunuz dil farklı olsada,defansta kademe,adam paylaşımı ,oynanan futbolun dili bir olmalı sizlerden bunu bekliyoruz..........başarılar
    0
    0
    Yanıtla
  • furkan (6 yıl önce)
    abi Arturo mina ya çok para verip getirdiler diye oynatıyolar resmen. adam 2 maçta o kadar çok hata yaptı ki. Sadık gibi bir oyuncu yedekte duruyor yazık valla yazık. İnşallah bursa maçında sadık ilk 11 de başlar. Başarılar malatyam
    0
    0
    Yanıtla
  • Sadık la bu adam ı bir tutma sadık 3.lig topçusu
    0
    0
    Yanıtla
  • ozi (6 yıl önce)
    akem sende bom bos konusmussun.
    0
    0
    Yanıtla
  • akem (6 yıl önce)
    Boş bom boş gibi geliyor asansör bir aşağı bur yukarı olacak gibi dersem ne dersiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • çöşnüklü (6 yıl önce)akem isimli kullanıcı yorumuna
    akem sen sen nerelisin deriz elazığ mı sivas mı
    0
    0
    Yanıtla