SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS- Bursa Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2017-09-17 03:57:01
EYMS- Bursa Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'in 5. haftasında yapılacak maçları yönetecek hakemler açıklandı. Buna göre, 16 Eylül Cumartesi günü oynanacak olan Evkur Yeni Malatyaspor-Bursaspor karşılaşmasını Bülent Yıldırım yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, Süper Lig'in 5. haftasında oynanacak maçlarda düdük çalacak hakemler şöyle:

15 Eylül Cuma

20.00 Kayserispor-Antalyaspor/Yaşar Kemal Uğurlu

16 Eylül Cumartesi

17.00 Evkur Yeni Malatyaspor-Bursaspor/ Bülent Yıldırım

20.00 Teleset Mobilya Akhisarspor-Kardemir Karabükspor/ Ümit Öztürk

20.00 Galatasaray-Kasımpaşa/ Cüneyt Çakır

17 Eylül Pazar

17.00 Osmanlıspor-Demir Grup Sivasspor/ Hüseyin Göçek

17.00 Medipol Başakşehir-Trabzonspor/ Halis Özkahya

20.00 Aytemiz Alanyaspor-Fenerbahçe/ Mete Kalkavan

20.00 Göztepe-Gençlerbirliği/ Mustafa Öğretmenoğlu

18 Eylül Pazartesi

20.00 Beşiktaş-Atiker Konyaspor/ Serkan Çınar

HAKEM ANKARA BÖLGESİ’NDEN

Ligin 5’nci haftasında 16 Eylül Cumartesi günü 17.00’da oynanacak olan Evkur Yeni Malatyaspor-Bursaspor karşılaşmasını Ankara Bölgesi’nden Süper Lig Hakemi Bülent Yıldırım yönetecek.

Yıldırım’ın yardımcılıklarını İzmir Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Baki Tuncay Akkın ile Ankara Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Asım Yusuf Öz yapacak.

Karşılaşmada, Çanakkale Bölgesi’nden Süper Lig Hakemi Ali Şansalan ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Gurbetteti Malatyalı (6 yıl önce)
    Canlı gözle çook maçının izledim.Kendisi Eyyamcı olarak nam salmıştır.Bu tür hakemlerin temizlenmesi lazım.Umarım yanılırım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Pazartesi maç yapıyoruz 5 gün sonraya tekrar maç veriyor saygıdeğer federasyon. Her taraftan vuruyorlar bir taraftan değil. Bursaspor 6 gün dinleniyor. Bizi 5 gün dinlendiriyorlar. Tüpçüden federasyon başkanı olursa söyleyecek söze gerek kalmıyor zaten
    0
    0
    Yanıtla