SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS- Ç.Rize Maçı Biletleri Satışta

0
Güncellendi - 2018-09-17 20:08:58
EYMS- Ç.Rize Maçı Biletleri Satışta
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Ligin altıncı haftasında 22 Eylül Cumartesi günü Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Yeni Malatya Stadyumu’nda 13.30’da oynanacak olan karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu.

Süper Lig’de geride kalan 5 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik, 2’de mağlubiyet alarak 7 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin altıncı haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. 22 Eylül Cumartesi günü Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmanın biletleri merkez gişelerde satılmaya başlandı. Biletler, yarın 09.00’dan itibaren ise Malatyapark AVM önü gişelerimizden satışa çıkacak.

Evkur Yeni Malatyaspor-Çaykur Rizespor maçının bilet fiyatları şöyle:

Batı Alt-60 TL

Batı Üst-40 TL

Doğu Alt-25 TL

Doğu Üst-20 TL

Güney Alt-15 TL

Güney Üst- 10 TL

Kuzey Alt-15 TL

Kuzey Üst-10 TL

Misafir-13 TL.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Malatya (5 yıl önce)
    Allah aşkına kim rize maçı için 40-60 tl gibi paraları verip izlemeye gelir. Azıcık mantıklı olun!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert korkmaz (5 yıl önce)Malatya isimli kullanıcı yorumuna
    Arkadaşlar boutaib yüzünden kalp krizi geçiririm diye maçlara gidemiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (5 yıl önce)
    Zorbalık resmen neden bütün tribünler aynı anda satışa sunulmaz. Cevap vereyim : tribün bütünlüğü. Bu kafaylan bekleyin siz taraftarları tribünlere çekmeyi. Sanki on numara stada ulaşım var. Stadyum giriş çıkışlarına bir merdiven dikmişler resmen müzelik. Duymayan kalmasın ey Malatyalılartrr Spor il müdürü başarıdan başarıya koştuğu için koltuğunda 10 ncu yılını doldurmak üzere...
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Alanya ve rize nin maçlarını seyrettim.kaliteleri bizim tozumuzu attırır.şans faktörüde bir yere kadar olur.Takım Mina ve sadık ın sırtında gidiyor.Erol bulut un hocalığıda tartışılmaya başlanır.
    0
    0
    Yanıtla
  • a.turan doğan (5 yıl önce)
    Bu sıcak mevsimde neden bu saatte maç oynatılıyor. Nedense o ilk maç da MALATYA nın oluyor. Merak ediyorum doğu türbününüde kaç kişi olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (5 yıl önce)
    Çanlar yenimalatyaspor için çalıyor galip gelinmediği taktirde takimda seri puan kayıplarıyla kötü günlerin devam edeceği gol yollarındaki sıkıntı stoper hattındaki hatalar ve 2 maçta sonuç fiyasko
    0
    0
    Yanıtla
  • Malik Atasoy (5 yıl önce)Mert isimli kullanıcı yorumuna
    Takım şu anda moral ve desteğe muhtaçken bu tür yorum yapmak kime faydalı olacak?
    0
    0
    Yanıtla
  • Yav kardeşim 3 maçta kaybedebilir fener kaç maç kaybetti avrupa kupası elendi şampiyonluk gittimi dediler geldiler 10 da bir bütçe Malatyaya yenildik besiktas 2 hafta kazanması sonuç fiyasko battık vs olabilir hatada olabilir eksik transferde yav 29 hafta var bir susun yeter yav.3 5 haftada ne batılı ne çıkılır . Malatyada herkes bir Prof.
    0
    0
    Yanıtla
  • Saçma sapan yorumlarınızın kime faydası var, hangi takım tüm maçları kazanmış.
    0
    0
    Yanıtla