SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Çarşamba Günü Bandırma ile Oynayacak

0
Güncellendi - 2017-05-02 02:15:12
EYMS Çarşamba Günü Bandırma ile Oynayacak
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de mücadele eden Evkur Yeni Malatyaspor, 3 maç aradan sonra galip gelerek, puanını 57’ye yükseltti ve son 4 haftaya avantajlı girdi.

Ligin 30’uncu haftasında sahasında İzmir ekibi Göztepe’yi konuk eden Malatya ekibi, 73’üncü dakikada defans oyuncusu Murat Akça’nın kafa golüyle rakibini 1-0 yendi ve 3 hafta aradan sonra galip gelmeyi başardı.

Ligde bitime 4 hafta kala en yakın takipçileri Eskişehirspor ve Sivasspor’un 5 puan önünde yer alan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 31’nci haftasında 3 Mayıs Çarşamba günü kümede kalma mücadelesi veren Bandırmaspor’a konuk olacak.

Evkur Yeni Malatyaspor, şuana kadar ligde oynadığı 16 iç saha maçında 36 puan toplayarak, iç sahada en çok puan toplayan takım olma unvanını da sürdürdü. Malatya ekibi, 16 iç saha maçında 11 kez galip gelirken, 3 beraberlik, 2’de mağlubiyet aldı.

Ligdeki avantajını sürdürüp, Süper Lig hedefine ulaşmak isteyen sarı kırmızılılar, 31’nci haftada Bandırmaspor deplasmanında puan arayacak.

Lig’de 30’ncu haftada deplasmanda Adana Demirspor’u 4-1 yenerek, kümede kalma adına umutlanan Bandırmaspor, lideri evinde yenerek, küme düşme hattından uzaklaşmak istiyor.

Bandırmaspor-Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşması 3 Mayıs Çarşamba günü 16.00’da Bandırma 17 Eylül Stadı’nda oynanacak.

“BU GALİBİYET ŞAMPİYONLUĞUN ŞİFRESİ”

Evkur Yeni Malatyaspor’un kulüp basın sözcüsü Erdal Gündüz, Göztepe maçında aldıkları galibiyetin bir anlamda şampiyonluğun şifresi olduğunu ifade etti.

Göztepe karşısında iyi mücadele ettiklerini ve haklı bir galibiyet aldıklarını dile getiren Gündüz, “Bizim ve rakibimiz için önemli bir karşılaşmaydı. Takımımız iyi mücadele etti ve pozisyonlar yakaladı. Bu önemli karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldık ve ligdeki avantajımızı sürdürmeyi bildik. Bu karşılaşma bir anlamda şampiyonluğun şifresiydi. Kalan 4 haftaya avantajlı giriyoruz. Ama rehavete kapılmadan, aynı ciddiyetle kalan 4 haftada da mücadelemize devam edeceğiz. Göztepe maçı bizim için geride kaldı, önümüzde Çarşamba günü oynayacağımız Bandırmaspor karşılaşması var. Deplasmanda oynayacağımız bu zorlu karşılaşmadan da galibiyetler ayrılıp, Süper Lig hedefimize bir adı daha yaklaşmak istiyoruz” dedi.

Gündüz, Göztepe maçında takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür ederek, “Taraftarlarımız maçın başından sonuna kadar büyük bir destek verdi. Taraftarlarımız her zaman itici bir güç oldu. Ligin boyu iyice kısaldı ve avantajı elimizde bulunduruyoruz. Kalan 4 haftada da taraftarlarımızın desteğiyle hedefe ulaşacağız. Sezon boyunca her zaman takımımızın yanında olan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTOĞRAF: Evkur Yeni Malatyaspor'un Göztepe karşısına çıkan onbiri

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • yavuzca (6 yıl önce)
    ertaç caner sadık murat rahman pereirra sedat azubike dialaba ayite eren.. 4 4 2 oynarsak bandırmayı açarız.. bandırma kapanacak ve bulabilirse bir gol atacak.. bandırma asla saldırmaz çünki kadro yapısı buna uygun değil.. galibiyet şart
    0
    0
    Yanıtla
  • Hikmet (6 yıl önce)
    Bandırma İster istemez gol atmak için panik halinde saldıracak ve açık vermeye mahkum olacak.Dikkatli ve strese girmeden oynarsak bu maçı alabiliriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    INSALLAH BU MACIDA MALATYA SPOR GIBI OYNARIZ 3 PUANI ALIRIZ HERZAMANKI GIBI YAN ETKENLER MACI ETKILEMEZ HOCAMIZI KUTLUYORUM OYUNCULARIN AYAKLARINA SAGLIK
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (6 yıl önce)
    cok tehlikeli bir mac, bandirmaninda son sanslari helede Adana demir maci konstrasyonlarini artirdi
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (6 yıl önce)
    Haftalardır buradan ısrarla yazıyorum.Sadık bu takımı sabote ediyor.Adamın futboldan başka sahada her şeyi deniyor.Takım ceza yermiş.Kartla atılırmış umurunda değil.Sürekli çenesi çalışan ve hakemlerle sürekli dalaşan ve Malatyaspor'a verdiği zararın haddi hesabı olmayan bu arkadaşı LÜTFEN KADRODAN çıkarın. Göztepe maçındaki hareketi de penaltıydı Allahtan hakem vermedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • SADIK COK IYI BIR OYUNCU SADIK OLMAZLARDDAN BIRII SADIK OLMADIMI KALEMIZE DAHA COK GELIYORLAR SADIKIN ADI YETER SÜPER LIGDE DE SADIK OLMASA OLMAZI OLACAK BIR ZAHMET ÖNCEKI MACLARI IZLEYIN SADIKIN NELER YAPTIGINI GÖRÜRSÜNÜZ
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa, (6 yıl önce)
    Sizlere,guveniyoruz,galip,geleceksiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Şafak (6 yıl önce)
    Bandırmaspor maçından 3 puan alındığı zaman Eskişehirspor veya Sivasspor dan en az birini ekarte edeceğimizi düşünüyorum. Bu süper lige katılmak yolunda çok çok büyük bir avantaj sağlıyor. Bandırmaspor un bizden daha çok galibiyete ihtiyaç duyduğu dikkate alınırsa atak oynaması ve panik yapması gereken onlar. Sakin olur ve her zamanki oyunumuzu oynarsak 3 puan bizim olur ve süper lige girişimizi kutlarız. Sonrasında stresi yaşamayacak taraf olarak şampiyonluk hafta sonu yaşanabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut Öztürk (6 yıl önce)Şafak isimli kullanıcı yorumuna
    Size katılıyorum. Akıllı oynar Bandırma kaldırırken açıklarını değerlendirirsek kolay bir galibiyet bile alabiliriz. Ben Allah’ın izniyle galip geleceğimizi düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • İnşallah
    0
    0
    Yanıtla