SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Of-EYMS Kupa Maçı Çarşamba Günü

0
Güncellendi - 2017-10-24 05:33:00
Of-EYMS Kupa Maçı Çarşamba Günü
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de 9.haftada Trabzonspor’u sahasında 1-0 yenerek, yeni stadındaki ilk galibiyetini alan Evkur Yeni Malatyaspor, 4.Tur kupa maçında Karadeniz ekibi Ofspor ile Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacak.

Süper Lig’de haftayı 3 puanla kapatarak, büyük bir moral depolayan sarı kırmızılılar, Ziraat Türkiye Kupası 4.Turunda 25 Ekim Çarşamba günü deplasmanda Ofspor ile karşı karşıya gelecek.  3. Tur’da deplasmanda İnegölspor’u 2-0 yenen ve adını bir üst tura yazdıran Evkur Yeni Malatyaspor, 4. Tur’da ise 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Ofspor deplasmanında tur arayacak.

Türkiye Kupası’na 2. Tur’da katılan Ofspor, 2. Tur maçında sahasında Yomraspor’u 2-1 yenerek, bir üst tura yükseldi. 3. Tur’da Kastamonuspor 1966’ya konuk olan Trabzon ekibi, karşılaşmayı 3-1 kazanarak, 4. Tur’a yükseldi.

Evkur Yeni Malatyaspor ise kupaya 3. Tur’da dahil oldu. Bursa ekibi İnegölspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılılar Fernando Emanuel Dening’in kaydettiği gollerle rakibini 2-0 yendi ve 4. Tur’a adını yazdırdı.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur’unda Trabzon ekibi Ofspor ile Süper Lig takımı Evkur Yeni Malatyaspor, 25 Ekim Çarşamba günü karşı karşıya gelecek. Saat 13.00’da başlayacak olan karşılaşma, İsmet Gürbüz Civelek Stadı’nda oynanacak.

İKİ TAKIMIN YEDİNCİ RANDEVUSU OLACAK

Evkur Yeni Malatyaspor ile Ofspor, tarihlerinde daha önce 6 kez karşı karşıya geldi. İki ekibin kupadaki karşılaşmaları 7.randevuları olacak.

Sarı kırmızılı takım, daha önce Karadeniz ekibiyle 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014 ce 2014-2015 sezonlarında 2. Lig Beyaz Grup’ta karşı karşıya geldi. Oynanan 6 karşılaşmanın 4’ünü Evkur Yeni Malatyaspor, 1’ini Ofspor kazanırken, 1 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

İki takım ilk olarak 2011’de Malatya’da karşı karşıya geldi. Ofspor, 10 kişi tamamladığı karşılaşmayı 1-0 kazandı. İkinci yarıda Karadeniz’de oynanan karşılaşmayı ise Evkur Yeni Malatyaspor 1-0 üstün tamamladı.

2012-2013 sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan ve gol düellosuna sahne olan karşılaşmayı Evkur Yeni Malatyaspor 4-3 kazandı. İkinci devre Of’ta oynanan karşılaşma ise 0-0 berabere tamamlandı.

2013-2014 sezonunun ilk devresinde Malatya’da oynanan karşılaşmayı 2-1 üstün tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor, ikinci devre Of’ta oynanan karşılaşmayı 1-0 kazandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Bu turda da gençleri oynatmazsak diğer tur zaten oynatamayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (6 yıl önce)
    U 21 den hiç olmazsa bir oyuncuyu ilk 11 de görmek istiyoruz artık. Ne yapsın daha bu gençler kadroya girmek için ağızları ile kuş mu tutsunlar??? Bölgenin cazibe alt yapısı olduk ama böyle giderse bu çekim gücünü yitiririz.
    0
    0
    Yanıtla