SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS de Stand Açtı

0
Güncellendi - 2017-10-11 16:52:46
EYMS de Stand Açtı
A- A+ PAYLAŞ

Ankara’da gerçekleştirilecek Malatya Tanıtım Günleri’nde Evkur Yeni Malatyaspor’un lisanslı ürünlerinin satılacağı store stadının da yer alacağı belirtildi.

12-15 Ekim tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş.’nin organizesi ile gerçekleştirilecek olan Malatya Tanıtım günlerinde Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü de lisanlı ürün standı açacak.

4 gün sürecek Malatya Tanıtım Günleri’nde açacakları stantla Malatyalıları Evkur Yeni Malatyaspor ile buluşturmayı amaçladıklarını belirten sarı kırmızılı Kulübün Başkanı Adil Gevrek, “Malatya’mızın en güzel şekilde tanıtımının yapılacağı Ankara’daki Malatya Tanıtım Günleri’nde kulübümüzün de standı olacak. Elbette ki Malatya denildiğinde Yeni Malatyaspor olmaz ise olmazdı. İnşallah dolu dolu 4 gün geçecek olan tanıtım günlerinde hem kulübümüzün resmi ürünlerini Malatyalılara ulaştıracağız, hem de bir anlamda hasret gidermiş olacağız. Bu anlamda Ankara Malatyasporlular Derneği ve MASTÖB Şube Başkanımız Kamil Göksu’ya ve yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum. Onların organizasyonuyla stadımızı açmış bulunmaktayız. Tüm Malatyalı hemşerilerimizi Malatya Tanıtım Günleri’ne bekliyoruz” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

[caption id="attachment_222468" align="alignnone" width="650"] ANKARA’DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK MALATYA TANITIM GÜNLERİ’NDE EVKUR YENİ MALATYASPOR’UN LİSANSLI ÜRÜNLERİNİN SATILACAĞI STORE STADININ DA YER ALACAĞI BELİRTİLDİ. (MEHMET TÜREL/MALATYA-İHA)[/caption]

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız