SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Deplasmanda 11 Puan Topladı

0
Güncellendi - 2018-12-10 23:05:16
EYMS Deplasmanda 11 Puan Topladı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’de ikinci sezonunu geçiren Evkur Yeni Malatyaspor, 15 haftada topladığı 25 puanla Galatasaray, Trabzonspor ve Fenerbahçe’yi geride bıraktı. Sarı kırmızılılar, büyük bütçeli takımlara karşı aldığı sonuçlarla dikkat çekerken, bu sezon ki mücadelesiyle alkış alıyor.

Süper Lig’de geride kalan 15 hafta sonunda 7 galibiyet, 4 beraberlik, 4’te mağlubiyet alan Evkur Yeni Malatyaspor, 25 puan toplayarak, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’u yakaladı.

Bu sezon sahasında Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’u mağlup eden, zirvedeki Medipol Başakşehir’den ise deplasmanda 1 puan alan sarı kırmızılılar, ligdeki yükselişini sürdürüyor.

Ligin 15.haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanında önemli bir galibiyet alan Evkur Yeni Malatyaspor, puanını 25’e yükseltirken, deplasmandaki 11.puanını almış oldu. Deplasmanda şuana kadar 8 karşılaşmaya çıkan sarı kırmızılılar, 3 galibiyet, 2 beraberlik, 3’te mağlubiyet aldı.

Erzurumspor deplasmanında 3.galibiyetini alan Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmanda en çok puan toplayan 4 takım içerisinde yer alıyor.

9 ATTILAR, 9 YEDİLER

Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmanda oynadığı 8 karşılaşmada rakip ağları 9 kez havalandırırken, kalesinde ise 9 gol gördü.

Deplasmanda Göztepe ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor ağlarına 3’er gol bırakan sarı kırmızılılar, dış sahada en farklı mağlubiyetini İstanbul ekibi Kasımpaşa karşısında 3-0’lık skorla almıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • eyyup (5 yıl önce)
    Malatyaspor ilk yıl yaptığı transferlerin acısını çekiyor ama belli bir tecrübe kazandılar yeni transferler harika seneye bu takım dahada iyi olacak Cerem talha dinçer Kahramanmaraşsporda şimdiden bunu takıma kazandırın
    0
    0
    Yanıtla