SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Alanya'dan Eliboş Dönüyor: 1-0

0
Güncellendi - 2017-11-20 05:44:00
EYMS Alanya'dan Eliboş Dönüyor: 1-0
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 12. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelen Evkur Yeni Malatyaspor, 50. dakikada yediği golle rakibine 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın 83. dakikasında Adem Büyük'ün kafa vuruşunda top üst direkten döndü. Karşılaşma öncesi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türk sporunun efsane ismi Naim Süleymanoğlu anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

STAT: Bahçeşehir Okulları Stadyumu

HAKEMLER: Halis Özkahya (İstanbul Bölgesi-Süper Lig Hakemi), Mehmet Kısal (Rize Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), Hakan Yemişken (Bursa-Süper Lig Yardımcı Hakemi), 4. Hakem Tugay Kaan Numanoğlu (İstanbul Bölgesi- A Klasman Hakemi)

AYTEMİZ ALANYASPOR: 1.Haydar Yılmaz, 89.Lamine Gassama, 23.Welinton Souza Silva, 15.Mamadou Fofana, 31.Georgios Tzavellas, 21.Mayele Fabrice Nsakala, 88.Taha Yalçıner (Dk. 19 İonnais Maniatis), 7.Efecan Karaca, 9.Serges Flavier Mbilla Etame (Dk. 72 Emre Nefiz), 10.Emre Akbaba, 99.Vagner Silva De Souza (Dk.62 Chisamba Lungu)

YEDEKLER: 69.Remy Riou, 86.Ufuk Ceylan, 17.Cenk Ahmet Alkılıç, 3.Berkan Emir, 4.Birol Parlak, 8.İonnais Maniatis, 2.İsaac Sackey, 20.Emre Nefiz, 12.Chisamba Lungu, 16.Guy Lucien Michel Landel

TEKNİK SORUMLU: Saffet Susiç

EVKUR YENİ MALATYASPOR: 25.Ertaç Özbir, 2.Yalçın Ayhan, 27.İssam Chebake, 7.Michael Pereira, 8.Murat Yıldırım (Dk. 84 Eren Tozlu), 10.Nacer Barazite (Dk.62 Okechukwu Godson Azubuike), 16.Sadık Çiftpınar, 21.Adem Büyük, 22.Aly Cissokho, 33. Mustafa Batuhan Altıntaş (Dk.46-İssiar Dia), 35.Aytaç Kara

YEDEKLER: 30.Fabien Ceddy Farnolle, 11.Eren Tozlu, 14.Okechukwu Godson Azubuike, 18.Muenfuh Seth Sincere, 20.Ferhat Canlı, 28.Murat Akça, 37.Arturo Rafeal Mina Meza, 87.İssiar Dia, 88.Fernando Emanuel Dening, 90.Abdoulaye Sadio Diallo

TEKNİK SORUMLU: Erol Bulut

GOL: Dk.50 Vagner Love (Aytemiz Alanyaspor)

SARI KARTLAR: Welinton Souza Silva (Aytemiz Alanyaspor), Michael Pereira, Aytaç Kara (Evkur Yeni Malatyaspor)

Dakika 1: Mbilla sol çaprazdan kaleyi yokladı, kaleci Ertaç soluna uzandı ve topu kontrol etti.

Dakika 8: Adem Büyük’ün soldan ortasında Batuhan arkaya bıraktı ancak geriden gelen oyuncu olmayınca Aytemiz Alanyaspor defansı tehlikeyi savuşturdu.

Dakika 9: Cissokho’nun soldan ortasında topla buluşan Batuhan etkili vuramayınca top, kaleci Haydar’da kaldı.

Dakika 11: Emre’nin kullandığı korner atışında Welinton ile Yalçın kafaya yükseldi. Welinton’un Yalçın’a yaptığı hareketi hakem Halis Özkahya faul olarak nitelendirdi.

Dakika 12: Murat Yıldırım’ın ceza sahası dışından sert şutunda kaleci Haydar direkt dibinde topu kontrol etti.

Dakika 13: Nsakala’nın soldan ortasında Emre Akbaba voleyi vurmak istedi top, Sadık’a çarptı.

Dakika 14: Nsakala’nın ortasında Sadık topa dokunamayınca top Welinton’un önünde kaldı. Welinton dönerek vurmak istedi ancak Sadık araya girdi ve tehlikeyi savuşturdu.

Dakika 16: Efecan’ın sağdan ortasında kaleci Ertaç Özbir altı pas içerisinde topu kontrol etti.

Dakika 17: Nacer Barazite ceza sahası dışından şansını denedi top Taha’dan döndü. Dönen topa Aytaç vurdu, Batuhan’a çarptı.

Dakika 18: Efecan’ın orta alandan taşıdığı topu Vagner Love’a gönderdi. Love’nin vuruşunda Yalçın’a çarpan top kornere gitti. Korner atışından sonuç çıkmadı.

Dakika 21: Murat Yıldırım’ın 35 metreden sert şutunda kaleci Haydar iki hamlede topu kontrol etti.

Dakika 22: Emre Akbaba'nın kısa pasıyla topla buluşan Vagner Love ceza sahası içinde penaltı noktasının hemen solundan kaleye şutunu çekiyor. Kaleci Ertaç Özbir bu topu yatarak tokatlıyor ve savunma oyuncuları tarafından top tehlikeli bölgeden uzaklaştırılıyor.

Dakika 26: İssam Chebake’nin sağdan pasında Batuhan ceza sahası içerisinde topu istediği gibi kontrol edemeyince tehlike büyümeden sona erdi.

Dakika 28: Vagner Love ceza sahası içerisinde Efecan ile duvar pası yaptı. Vagner Love’nin kaleciyle karşı karşıya kalacağı esnada Yalçın araya girdi ve tehlikeyi savuşturdu.

Dakika 32: Emre Akbaba’nın sol çaprazdan çektiği şutta top, kaleci Ertaç’ta kaldı.

Dakika 33: Gassama’nın ortasında Emre Akbaba vurdu, Yalçın müdahale etti ve top kornere çıktı. Korner atışında Nacer Barazite topu uzaklaştırdı.

Dakika 35: Gassama’nın sağdan ortasında Vagner Love kafayı vurdu top, yandan auta çıktı.

Dakika 42: Vagner Love’nin ceza sahasında sert şutunda top, savunmadan döndü.

Dakika 44: Wagner Love ile Yalçın Ayhan havada çarpıştı. Burnuna darbe alan Yalçın tedavi sonrası maça devam etti.

İlk yarının sonuna 2 dakika oynanmamış süre ilave edildi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

Dakika 46: Emre’nin soldan ortasında Efecan kafayı vurdu. Top, yandan auta çıktı.

Dakika 49: Yalçın’ın içeriye doldurduğu topta ceza sahası içerisinde topla buluşan Nacer Barazite, topu kaleci Haydar’ın üzerine attı.

Dakika 50: Aytemiz Alanyaspor’un hızlı gelişen atağında Emre Akbaba, pasını Vagner Love aktardı. Vagner Love sol çaprazdan sert vurdu ve topu ağlara gönderdi: 1-0.

Dakika 54: Aytaç Kara ceza yayı üzerinde müsait pozisyonda kaleye cılız bir şut gönderdi. Kaleci Haydar topu rahatlıkla kontrol etti.

Dakika 57: Emre Akbabanın soldan ortasında Vagner Love’den önce Sadık araya girdi ve mutlak bir golü önledi.

Dakika 59: Emre’nin uzun pasında Mbilla sol kanatta topla buluştu. Topu kontrol eden Mbilla, soldan ceza sahasına girdi ve şutunu çekti ancak Sadık tehlikeyi önledi.

Dakika 60: Aytemiz Alanyaspor’da kazanılan serbest vuruşu Emre kullandı, Adem kafayla karşıladı. Dönen topu Efecan ortaladı Sadık bir kez daha müdahale etti ve top kornere çıktı.

Dakika: 61 Emre’nin kullandığı korner atışında Mbilla dokundu top, kaleci Ertaç Özbir’de kaldı.

Dakika 63: Hızlı gelişen Evkur Yeni Malatyaspor atağında sağ kanattan ceza sahası içine gönderilen topu Pereira indirdi, Adem Büyük topun gelişine kaleye şutunu çekiyor ancak bu topu Haydar Yılmaz müdahale ederek, uzaklaştırdı.

Dakika 66: Pereira’nın ara pasında topla buluşan Adem Büyük, kaleci Haydar’ı geçti ancak top ayağından fazla açılınca mutlak bir golü kaçırmış oldu.

Dakika 69: Evkur Yeni Malatyaspor’da kazanılan serbest vuruşu Aytaç Kara kullandı. Aytaç’ın direkt kaleye gönderdiği top kaleci Haydar’da kaldı.

Dakika 72: Adem’in pasında Murat Yıldırım ceza sahası içerisinde topla buluşamadı. Dönen top Aytaç’ta kaldı. Aytaç şut şansı aradı ancak defans araya girerek, tehlikeyi savuşturdu.

Dakika 79: Gassama’nın sağdan ortasında Emre Akbaba’dan önce kaleci Ertaç kalesini terk ederek, topun sahibi oldu.

Dakika 80: Murat Yıldırım’ın ortasında Adem Büyük kafayı vurdu top üstten auta çıktı.

Dakika 83: Aytaç Kara’nın kullandığı korner atışında Yalçın kafayla dokundu, arka direkte Adem sert vurdu top üst direğe çarparak yeniden oyun alanına döndü.

Dakika 90: Emre Nefiz ceza sahası sağ çaprazdan vurdu ancak top kaleyi bulmadı.

Mücadelenin sonuna oynanmamış süre olarak 4 dakika ilave edildi.

Dakika 90+1: Yalçın’ın ortasında Adem kafayı vurdu ancak top farklı şekilde yandan auta çıktı.

Karşılaşma 1-0 Aytemiz Alanyaspor’un üstünlüğüyle tamamlandı.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Alanya, AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

50 yorum yapılmış

  • Antielazığ (6 yıl önce)
    Bizden çok daha büyük bütçeyle daha kötü durumda olan takımlar var ve hiç bir maçta stadı doldurmayıp sadece yorum yapan Malatyaspor taraftarı var ve ilginçtir ki aynı kişiler galip gelince aslan adil başkan aslan erol hoca deyip mağlup olunca aynı kişileri kötülüyorlar bu çok ilginç. takım kötü değil aslında gol attgmz maçlardan genellikle puan alıyoruz ilk yarıyı 18 puan gibi bir puanla kapatıp bir orta saha ve çok iyi bir forvet alırsak ligde kalacagımızı düşünüyorum ve temenni ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (6 yıl önce)
    eren bu takımda neden yok heleki boutaip in yokluğunda olmaması yerine batuhanla çıkılması teknik bir hatadır.deningi söylemiyorum bile
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    YAHU BU HOCA NEDEN BENI OYNATMIYOR HOCA SIZMISINIZ EROL HOCAMI HERKES BIR KISI YAZMIS O BU SU NEDEN OYNAMIYOR DIYE YAPMAYIN HOCAYA SAYGISIZLIK OLUYOR BIRAKIN HEKES ISINI YAPSIN
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri Terece (6 yıl önce)
    Sıkı tutunun Adil beyin sayesinde bu takım irtifa kaybediyor Düşüyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali gul (6 yıl önce)
    Hey gözünü sevdiğim malatyayamın güzel insanları herkes antrenör,herkes süper yorumcu ve taktiksiyen yahu insaf ne bekliyorsunuz mutavezi bi anadolu takımıyız ligde bu yıl kalmak hedefi yakalamaktir.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (6 yıl önce)
    hakem penaltı vermeyeceksinde hangisine verceksin
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (6 yıl önce)
    ilk yarı bitmeden 1 galibiyet şart
    0
    0
    Yanıtla
  • hüseyin (6 yıl önce)
    o ki oynuyorlar sahada varlar mı ? tabi ki varlar. oynuyorlar mı ? elbete ki oyuyorlar. oynadıklarına dair yemin etseler başları ağrır mı ? tabi ki ağrımaz. işlerini akşam olsa da evimize gitsek zihniyeti ile yapıyorlar gibi geldi bana. H I R S yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çayır (6 yıl önce)
    Azubuke diallo yu denemeli on liberoda, deningde ilk onbirde olmali.yabanci oyuncu aldiysan oynatmalisin yada bosyere yabanciya para verme turk oyuncu al onlar yedek kalsin nasilsa oynatmiyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hülagi (6 yıl önce)
    Eğer ligde kalmak istiyorsak ilk yarı enaz 20 puan toplamalı,En az 5 tanede futbolcu almalıyız..Ayrıca teknik direktörümüz madem takıma Yeni geldi,takımı tanıyacak,Niçin mina ve özellikle dengi oynatmıyor? ,performansı belli Aynı futbolcularda ısrar ediyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıfat MALATYA-ALANYA (6 yıl önce)
    ALANYA DA YAŞAYAN BİR MALATYA LI OLARAK 3 YILDIR ORTALAMA ALANYA SPORUN MAÇLARINA . GİDERİM. BU MAÇI DA STATTA İZLEDİM. ŞUNU KESİNLİKLE . SÖYLEYEBİLİRİMKİ ALANYA SAHASINDA İYİ FUTBOL OYNUYOR. AMA BUGÜN ALANYA SPOR VAGNER LOVENİN BİR KERE GELMESİ İLE 1 GOL ATTI VE MAÇI ALDI . MALATYA SPOR FUTBOL ADINA ZEKİ OYNADI . İLK YARIYI ZATEN İSTEDİĞİ SKORLA (0-0)KAPATTI . İKİNCİ YARI MALATYA SPOR ALANYA DAN KAT BE KAT DAHA İYİ OYNADI. YORUM YAPAN İNSANLARIN ÇOĞU . HEP NEGATİF OLAYA BAKIYOR. BEN GELECEK MAÇLAR ADINA MALATYA SPORUN . BU FUTBOL İLE DAHA İYİ PUANLAR ALACAĞINA İNANIYORUM. TAKIMDA BUGÜN HERKES . FAZLASIYLA ELİNDEN . GELENİN EN İYİSİNİ YAPTI... TEŞEKKÜRLER ŞEHRİMİN . TAKIMI ÇOK İSTEDİK AMA OLMADI. ALANYA DAN TÜM . MALATYALI HEMŞEHRİLERİME . SELAMLAR... HÜRMETLER.
    0
    0
    Yanıtla
  • Degerli yorumunuz icin tesekkur ederiz bir suru yorum var 90 dk yi staddan izleyen boyle umut verici yorumu cok guzel. Bende tvden izledigm kadariyla size katiliyorm 1 sutla mac aldilar son vuruslari biraz duzeltirsek insaalh onumuz acik
    0
    0
    Yanıtla
  • COK TESEKÜRLER ISTE TAM BIR MALATYALI SIN YORUM YAZANLARIN COGU SONUC NE ONA GÖRE AKLINA GELENI YAZIYOR MANTIK YOK ISTYORUZ KI HER GELENI HER MACTA 3 PUAN ALAK MALATYA YENI BIR TAKIM BUNU BILMIYOTLAR HEPIMIZ ISTERIZ YENMEYI KATSIDAKI SANKI 5 KISI ONLARDA OYUNCU O DA TAKIM SELAMLAR ALMANYADAN
    0
    0
    Yanıtla
  • gokler789 (6 yıl önce)
    defansta sıkıntın var neden murat akçayı oynatmazsın forvetin yok neden eren tozluyu oynatmazsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Maho Ağa (6 yıl önce)
    Ya arkadaşlar, bu Erol denen hocaya bir sorun niye Denning'i oynatmıyor? Ya ben futboldan anlamıyorum ya da Erol Bulut anlamıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (6 yıl önce)
    Çok çalışan çok kazanır. Belli ki Malatya spor çok çalışmıyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Takimin.kurtulusu.yilmaz.hocanin.gelmesi
    0
    0
    Yanıtla
  • alparslan (6 yıl önce)
    devre arasında sol beke kaliteli bi adam. orta sahanın ortasına 10 numara pozisyonuna bi adam bi de stopere alternatif alınmalı. barazite ile kesinlikle yollar ayrılmalı.pereira hucum adamı değil ki sen bu adamı dening in yerine oynatıyorsun. pereira da yaramaz bence.bize hareketli ayağa pas yapan ileriye dönük oyuncu lazım. cissoko kesinlikle gitmeli bu kadar parayı bunlara vermenin anlamı yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (6 yıl önce)
    alanyaspor. trabzonda trabzon da dört atmış.. akhisara. dört atmış.. malatya açıkcası puan kaçırmış. hala hocayı ve takımı eleştiriyolar burda yazıklar olsun beee. sizdemi birilerşnin taşaronluğunu yapıyosunuz. bu eleştirenler allah bilir pasolig kartı alıp maça bile gelmeyenlerdir
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)
    Tam destek,hep destek.Malzeme bu, yapacak bir şey yok.Destek verip, dua etmekten başka elimizden birşey gelmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Bu takımın oyuncuları bu lig için çok yetersiz.Pozisyona giremeyen bir takım nasıl gol atacak? Her maç aynı oyun farklı birşey yok.Her zaman olduğu gibi rakip kim olursa olsun oyunu sahamızda kabul ediyoruz ve baştan kaybediyoruz.Çok yavaş oynuyoruz ve koşmuyoruz.Herhalde golü de bu takım yeterli diye söylemde bulunan ADİL GEVREK atacak! Baba transferleri gibi! Şu Sadık denen adam ne diye oynar anlamış değilim oyuna hiçbir katkısı yok.Mina kesinlikle oynamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)
    Rakip iyi analiz edilmemis ,elinde her hafta gol atan golcüye önlem almazsan yenilgiyi kabullenmek zorundasin. Bu takima iyi bir ortasaha, bir golcü ve bir solbek alinmali .alinacak golcü kesinlikle M.battal olmamali cok yavas ve cok Mac eksigi var Form tutana kadar rakiplerle aradaki puan farki acilir ve kabus baslar.Barazite, Cissoko ,M.yildirim ,T.dogan tsk edilip yollar ayrilmali bize fayda saglayacak futbolcularla anlasilmali. Takim iki mac alinca göklere cikarmayalim , iki Mac kayip edincede yerin dibine sokmayalim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydin baba (6 yıl önce)
    Geldiği günden beri bu adamdan futbolcu olmaz dedim barazite midir nedir hocam sen bu adamdan ne buldun her hafta oynatiyon dening gibi elinde biri varken korkak oynatiyorsun takımı
    0
    0
    Yanıtla
  • Huseyin (6 yıl önce)
    Arkadaslar cok acikki ligin son 7 haftaki fiksturumuz cok zordu puan alirmiyiz? Insallah ama zor erol hoca birseyler oynatmaya calisiyor ama kalite dusuk hatta ligin en kotu 2-3 takimindan biriyiz. Izliyorum defanstan ortadan cikisimiz cok vasat agir hantal. Devre arasinda alacagimiz maksimum puani alip cok kaliteli 3-4 ust duzey futbolcuyla ligde kaliriz insallah..
    0
    0
    Yanıtla
  • memik (6 yıl önce)
    haftaya Evkur yms 0 Beşiktaş 5... üzülerek yazıyorum ama görünen köy klavuz istemez... Yalçın efendi utan 34-35 yasindaki adamdan daha yavassin adama elini kolunu sallaya sallaya gol attirdin..İzle yedirdigin gölü de utan oynadığın futboldan..
    0
    0
    Yanıtla
  • H.basri elvermez (6 yıl önce)
    Barazite nin bencilliği ile yenildik. Takım ruhu yok ve hırs hiç yok.Erol hoca bu işi 2 haftalık arada çözemedi. Daha da olmaz zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • alparslan (6 yıl önce)
    açın bakın erol hoca geldiğinden bu yana kaç gol atmış takım.
    0
    0
    Yanıtla
  • alparslan (6 yıl önce)
    herkes erol hoca iyi diyordu son iki haftaya kadar. ben ise hucumda erol hocanın takımı oynatmadığını kompakt oynamanın takımı gol yollarında sıkıntıya soktuğunu söylemiştim. şimdi futbolda hucum vardır bi de defans. top rakipte iken oyun anlayışınız kompakt olmak zorunda ama top sizde ise atak oynamak için kompakt duruşunuzu bozup bireysel yetenekli oyuncularınızla sonuca gitmek durumundasınız. maçın başından beri kompakt duran ama gol posizyonuna dahi giremeyen bir malatya vardı karşımızda. erol hocaya buradan sesleniyorum. pereira ve barazite ile bu sistemde gol atamazsın. ilerde eren gibi dia gibi dening gibi adamları oynatmadığın sürece sonuca gidemezsin. defansif anlamda sorunumuz yok ancak takım hucuma çıkamıyor. bunun baş sebebi ise ilerde oynattığın adamların ağır oynamaları. bunlar da barazite ve pereira. bu oyuncularla hucumda çoğalamazsın. uzak değil karabük maçını hatırlayın ilerde eren dening adem ve boutaib vardı ve biz o maçta 4 gol attık. şimdi erol hocaya kazandığında eleştiride bulunduğumda insanlar erol hoca iyi diyordu ben halen takımı ofansif oynatamadığını söylüyorum. takım kadromuz ligde ilk 10 a girecek bi kadro .
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (6 yıl önce)
    Bu takimdan olmaz malesef forvetsiz maça cikan erol bulut sen bari oynasaydin forvetde ademi koyuyor forvete takimda ruh yok bjk 10 atar bu takima
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal à (6 yıl önce)
    Hoca lazım hocaaaaaa
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (6 yıl önce)
    Bu takım düşmüştür eğer likte kalırsa diğerlerin beceriksizliğinde kalır
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (6 yıl önce)
    Yazıklar olsun böyle futbol mu olur.Sorumlunun kim olduğunu ortada iyiki takımı çıkardın şimdi de düşürmek için mi çabalıyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (6 yıl önce)
    En kötü ihtimalle Alanya'dan bir puanla dönmeyi umut ettik.Ne var ki Alanya'nın en golcü oyuncusu Love'yi boş bırakırsan golü yersin.Geride kalan maçlarda işimiz çok zor haftaya Beşiktaş'a karşı bu oyun tarzı ve gol atma beceriksizliği nedeniyle EYMS'ye maalesef şans tanımıyorum.İlk yarıyı 16 yada 17 puanda tamamlarsak öp başına koy.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selahattin (6 yıl önce)
    Özel uçakla gittiniz yürüyerek gelin bari haftaya en Azından bahaneniz olsun. Stajyeri övmeye devam 3 hafta sonra aynı puan doludolu bahaneler erol beye hayırlı yolculuklar. Adil bey taraftarlara anlatacak bahanelerini şimdiden gurgula anca yetiştirirsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • burak inan (6 yıl önce)
    allah herkese barazite'de ki rahatlığı versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • kernekliali (6 yıl önce)
    Son dakikada hakem düdük çalmak üzere pereira yan tarafa orta açıyor.Sorumsuzluk ruhsuzluk dizboyu.Takım son derece kötü.beş kuruşluk futbol oynamıyoruz.İişimiz tesadüflere kalmış.öylede gidiyor.Son iki maçta sıfır puan.Haftaya beşiktaş maçında herkes gözlerini bağlasın.düşünmek bile istemiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • kernekliali (6 yıl önce)
    Barazite,Isaac Dia ve Cheabeke son derece gereksiz futbolcular.Hiçbir faydaları olmadığı gibi zararları var.Eroldan hoca olursa takımda ancak bu kadar olur.Tam bir rezalet.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taraf tar (6 yıl önce)
    Erol hoca nin futbol dan anladığı yok gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (6 yıl önce)
    Daha çok boş donersiniz ilk 11 yerine son 11 le çıkarsınız hoca hep beraberlik üzerine oynatiyor dening ,eren ,azubike yok oynamayan adamlar oynuyor yazık koca MALATYAMA yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Şahin (6 yıl önce)
    Korkaklar in sonu budur boyle korkak bir adami niye hoca yaptiniz anlamadim adamin tek bir amaci var gol yememek yazik bana göre takim gercekten iyi futbolculardan olusmus ama korkak bir adam var başta
    0
    0
    Yanıtla
  • ATEŞ 44 (6 yıl önce)
    Denning gibi bir futbolcumuz olduğu teknik direktore hatirlatilmali...,
    0
    0
    Yanıtla
  • Nabi şavata (6 yıl önce)
    Yazık oldu. Bu Alanyaspor’dan puan alınırdı. Vagner tutamadınız. Adam tek başına puan aldı. İlk yarı taktikte kötü idi, takımda, 2 yarıda şanssızdık.Erol hocam , takıma hırs ver ve çabuk oynamasan , çok koşmasan netice alamazsın. Azubuike bu takımda direk oynar, 2 yarı iş yapacak santrafor ve topa basıp ,pas dağıtacak orta saha lazım, gelecek maçta başarılar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Barazite,Aytaç, pereria,sissoko, murat yıldırım kesinlikle top oynamıyor bunlar muhakkak gitmeli... Bence oyun kurgusunda solda adem sağda dening oynamalı forvet eren ya da boutatib ... Hoca yanlış tercih yapmış... Ortasaha da top ceviremedik bile defans baskı yeyince hemen ileri atıyor... Yazık ediyorlar bu takıma,taraftara..
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr cengiz (6 yıl önce)
    Simdi pollyannalar cikar.. efendim takim iyi mucadele etti.. top direkten donmeyeydi iyiydi..hakem penaltiyi yedi...birakin bu bahaneleri cikarin pembe gozlukleri..bu takimin vasatalti kadrosu var ve her platformda bunu yazip soyleyeceksiniz belki vizyonsuz yonetim devre arasi gercek bomba transfer yaparda dusmeyiz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (6 yıl önce)
    İkinci yarıda takımın bütün emeklerini laubalice harcadın Adem,eline ayağına sağlık çok büyüksün
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr cengiz (6 yıl önce)
    Bu takimin oynamasi icin gol yemesimi lazim nedir bu ya..gol yedikten sonra top oynuyorlar..zaman yetmiyor bu defa..yazik bu taraftara yazik....
    0
    0
    Yanıtla
  • Aykut (6 yıl önce)
    Şu barazitin bir daha ilk 11 e girmemesi lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • aziz (6 yıl önce)
    Keşke hiç iyileşmeseydin azubuke
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (6 yıl önce)
    Böyle pozisyonda bile çalım atıyorsun be Adem kaçar mı bu gol yakışmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (6 yıl önce)
    Hayat barazite güzel,sahada gezerek para kazanıyor
    0
    0
    Yanıtla