SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Dunarea İle Hazırlık Maçı Yaptı

0
Güncellendi - 2018-07-07 23:59:03
YMS Dunarea İle Hazırlık Maçı Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu Termal’de sürdüren Yeni Malatyaspor, hazırlıkları çerçevesinde Romanya 1. Lig ekibi Dunarea Calaraşi ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını 1-0 kazandı.

Bolu Termal’in sahasında oynanan hazırlık karşılaşmasına Yeni Malatyaspor Fabien Farnolle, Sadık Çiftpınar, İssam Chebake, Muenfuh Sincere Seth, Murat Akça, Murat Yıldırım, Eren Tozlu, Danijel Aleksic, Mustafa Eskihellaç, Ahmet Ildiz ve Hüseyin Ekici on biriyle sahaya çıktı.

Yeni Malatyaspor, karşılaşmanın 10.dakikasında Eren Tozlu’nun kaydettiği golle hazırlık maçında 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Mücadelenin ikinci yarısında gol sesi çıkmadı veYeni Malatyaspor, ilk hazırlık karşılaşmasında sahadan 1-0 üstün ayrıldı.

Teknik direktör Erol Bulut, kampa sonradan katılan futbolcuların birçoğuna ilk hazırlık karşılaşmasında yer vermezken, ilk yarıda yedek oturttuğu oyunculara ikinci yarıda şans vererek performanslarını gördü.

Yeni Malatyaspor’un yeni sezon formaları da Dunarea Calaraşi ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında görücüye çıktı. Taraftarlar sosyal medyada ‘formalar ateş ediyor’ yazarak, yeni sezon formalarını beğendiklerini dile getirdiler.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • burak (5 yıl önce)
    tamam abi yeterki sen kızma
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    rakip takımın forması daha güzelmiş. adamların renkleri bile asalet!
    0
    0
    Yanıtla
  • a.turan doğan (5 yıl önce)
    Bizim rengimiz sarı siyah; O renklerle malatyaspor daha güzel, inşallah yeni sezonda bu renkleri daha çok görürüz.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    sarı siyah forma daha çok yakışıyor. ligde sarı siyah forma giyilsin.
    0
    0
    Yanıtla